MHP Alanya’da tam kadro sahada

MHP Alanya’da tam kadro sahada

MHP Antalya Milletvekili Abduurahman Başkan ve İl Başkanı Hilmi Durgun Alanya’ya gelerek MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

banner111


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, partililer ve meclis üyeleri bugün parti binasında bir araya geldiler. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Alanya’ya selamlarını getirdiklerini belirten İl Başkanı Hilmi Durgun ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, partililer ile görüşerek devam eden ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular.

MHP HEYETİNDEN ESNAF ZİYARETLERİ
Parti binasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı ziyaretler kapsamında; Alanya'da esnaflarımızı ziyaret ederek, Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet eden ve bol kazançlar dileyen MHP heyeti Alanya 25 metrelik yol üzerindeki yüzlerce esnafla bir araya geldiler. MHP heyeti Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda esnafların her zaman yanlarında olduklarını söylediler. Esnaflar ve vatandaşlar MHP heyetine büyük ilgi ve teveccüh gösterdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83