OMUZLARIMIZDAKİ YÜK ARTTI

AK Parti Antalya İl Başkanlığı 19 ilçede düzenlediği ziyaretlerle 1 Kasım seçimlerinde verdiği destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu’nun katıldığı ilçe ziyaretlerini değerlendiren AK Parti il Başkanı Rıza Sümer, 19 ilçede büyük bir coşkunun hakim olduğunu söyledi.

OMUZLARIMIZDAKİ YÜK ARTTI
 MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ
İlçe ziyaretlerinin miting havasında gerçekleştiğini belirten Sümer, “AK Parti, Antalya’da tarihi bir başarı elde etti. 19 ilçenin 17’sinde birinci çıktık. Tüm ilçelerde oyumuzu artırdık. Yüzde 41.7 oy oranıyla meclise 7 milletvekili gönderdik. Bu başarı Türkiye’nin barışı, huzuru, istikrarı ve geleceği için oy kullanan Antalyalılar’ındır. 14 yıldır olduğu gibi bize destek veren, gittiğimiz her yerde bizi büyük bir coşku ve muhabbetle karşılayan teşkilat mensuplarımıza ve hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
“Biz siyaseti makam ve mevki için yapmıyoruz” diyen Sümer, şöyle devam etti; “Biz, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayışın mensuplarıyız. 14 yıldır verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. 1 Kasım’da Antalya’da aldığımız oyla, halkımızın bize verdiği büyük destekle, omuzlarımızdaki yükün bir kat daha arttığının farkındayız. Halkımızın gösterdiği bu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz çalışacağız”

PROJELERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ

Antalya’yı marka şehir yapmak için birçok projeyle halkın karşısında olduklarını belirten Sümer, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerimiz gittiğimiz her yerde, ortaya koyduğumuz tüm projelerin gerçekleşeceğinin sözünü verdik. Antalya’yı dünyanın en önemli şehirlerinden birisi yapmakta kararlıyız. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek G20 zirvesi ve birkaç ay sonra yapılacak EXPO 2016 bunun başlangıcı olacak. Artık Antalya, dünyanın en önemli organizasyonlarının yapıldığı, herkesin mutlaka görmek isteyeceği bir kent haline gelecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83