Özçelik seçimin yorgunluğunu gençlerle attı

Özçelik seçimin yorgunluğunu gençlerle attı

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği, Belediye Meclis Üyesi Utkan Hasan Eminoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte yoğun tempoyla geçen seçim sürecinin yorgunluğu atıldı.

Yerel Yönetimler Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren CHP Alanya İlçe Başkanlığı Üyeleri, mangal etkinliğinde bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Utkan Hasan Eminoğlu'nun ev sahipliğinde saat 14.00'da gerçekleşen eğlence programında gençler, Eminoğlu'nun yaklaşan doğum gününe özel anlamlı bir hediye vererek sürpriz yaptı. 

banner111

Gençlerin yoğun ilgi göstererek, hareketli şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiği etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve eşi Canan Özçelik, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Gençlerle sohbet eden Başkan Özçelik, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Utku Gülen, "Seçim döneminde gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza teşekkür etmek maksadıyla yaptığımız bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik ile değerli eşi Canan Hanıma, Parti Meclisi Üyemiz Şengül Hanıma ve Belediye Meclis Üyemiz Utkan Hasan Eminoğlu’na teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83