PAZAR GÜNÜ ALANYA'DA DEV MİTİNG VAR

4 Ekim Pazar Günü Alanya Atatürk Meydanı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir miting düzenleyecek.

PAZAR GÜNÜ ALANYA'DA DEV MİTİNG VAR
1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alanya'ya geleceği belirtilmişti. Kılıçdaroğlu 4 Ekim Pazar günü Alanya'ya gelerek Alanyalılarla buluşacak. Kılıçdaroğlu'nun programı çerçevesinde 4 Ekim Pazar günü Saat 11:00'da Atatürk Anıtı önünde bir miting düzenleneceği bildirildi. CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal şimdiden tüm AlanyaA'yı mitinge davet etti.

TÜM VEKİL ADAYLARI GELİYOR

CHP'de ayrıca 2 Ekim Cuma günü de hareketli saatler yaşanacak. CHP'nin Antalya Milletvekili Adayı olan 14 isim saat 16:00'da CHP Alanya İlçe Binasında buluşacak. Partililerle buluşacak olan vekil adayları seçim çalışmalarını Alanya'da sürdürecekler.

ANTALYA PROGRAMI AÇIKLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonu Antalya’da gelerek 3 miting yapacak. Kılıçdaroğlu, CHP’nin Antalya’da gelenekselleşmiş merkez’de tek miting uygulaması yerine 3 ilçede ayrı ayrı miting düzenleyerek halkla buluşacak. 

Oy dağılımları göze alınarak böyle bir değişikliğe gittiği belirtilen Antalya İl Örgütü seçim boyunca aynı strateji ile çalışmalarına devam edecek. CHP Antalya örgütleri, 14 milletvekili adayının ve önde gelen partililerin katılımıyla Cuma, Cumartesi, Pazar günlerini kapsayan 3 günlük Antalya programı uygulayacak.

Hafta sonu yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, “Antalya’da ayrıntılı ve etkin bir çalışma ile kampanyayı tüm Antalya yüzeyine genişletiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Antalya’da 3 miting birden yapıyoruz. Doğudan batıya Antalya’yı kucaklayacak olan 3 miting Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’ya vermiş olduğu önemin ne kadar büyük olduğunu da göstermiştir” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya programı 4 Ekim Pazar günü Alanya'dan başlayacak. Burada saat 11.00'de Atatürk anıtı önünde halka hitap edecek olan Kılıçdaroğlu, aynı gün saat 13.00'te Manavgat Perşembe Pazarı, saat 16.00'da ise Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda katılacağı mitingin ardından Antalya'dan ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83