'SİGARAYA ZAM, GÜBREDE VE YEMDE KDV KALKACAK'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, sigarada indirim isteyen vatandaşa, “Sigaraya zam, gübrede ve yemde KDV kalkacak. Sigaraya zam, seralarda elektriğe ucuzluk. Sigaraya zam, seralarını yenilemek isteyenlere faizsiz kredi var” şeklinde yanı

'SİGARAYA ZAM, GÜBREDE VE YEMDE KDV KALKACAK'

 AK Parti Antalya milletvekilleri 1 Kasım seçimlerinden sonra Korkuteli, Elmalı, Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Antalya milletvekillerinin Batı Antalya turunun son durağı Kumluca ilçesi oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu’yu Kumluca halkı Cumhuriyet Meydanı'nda karşıladı. Vekil Hüseyin Samani, Batı Antalya turunu bir yakınının rahatsızlığı yüzünden Elmalı'da bırakmak zorunda kaldı. Cumhuriyet Meydanı'na kurulan platformun üzerine tek tek çağrılan vekiller meydana toplanan vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. 7 Haziran seçimlerinde vekil olamayan ve 1 Kasım'da 7. sıradan Antalya milletvekili seçilen Atay Uslu, konuşmasına 'Bayrak' şiiri ile başlamak istedi. Atay Uslu şiiri hatırlayamayınca, vatandaştan destek geldi. 

banner111
Milletvekili Mustafa Köse ise, sürekli toplantılarına katılan bir vatandaşa takılmadan edemedi. Vekil Köse, “Ömer duydum, CHP’ye oy vermişsin. Ama korkma sana da hizmet vereceğiz” dedi. Vatandaş, "İnanmayın Sayın Vekilim ailemden tek ben AK Parti'ye oy verdim, söylentiler montajdır" cevabını verdi. Köse, "İnandım Ömer, onu da paralelciler yapmıştır" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da vatandaşlara 1 Kasım'da gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. "1 Kasım'da öyle cevap verdiniz ki sadece Türkiye değil, dünya sizin karşınızda saygıyla eğildi" diyen Çavuşoğlu, “4 ayda milletimiz herkesi gördü. Bizim samimiyetimizi gördü. 1 saniye boş durmadığımızı gördü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve tüm AK kadroların gece gündüz durmadan çalıştığını gördü. Diğer siyasi partiler ne yaptı? Bir tanesi, 'ben sırtımı teröristlere dayıyorum' dedi. Söylemene gerek yok, biz zaten biliyoruz senin sırtını teröristlere dayadığını. Sen zaten teröristlerin kuklasısın. Sen zaten teröristlerin desteğiyle meclise girdin. Ne diyor terör örgütü, 'biz olmasak HDP yüzde 5 oy alamaz.' Alamaz, çünkü bizim Kürt kardeşlerimiz muhafazakardır, inançlıdır. PKK’nın Marksist, Leninist ideolojisini benimsemez. Yeter ki özgür bırakacaksın. Ne oldu? Onlar kaybetti. Kaybetmeye mahkumdurlar. Teröre destek verenler de, terörden beslenenler de kaybetmeye mahkumdur. Teröristler de kaybedecektir. Terörü, teröristleri Türkiye’den temizleyinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Görüyorsunuz inlerine kadar giriyoruz. Dağlardan da şehirlerden de terörü temizleyeceğiz. Türkiye tarihinin en etkin mücadelesini veriyoruz. Kış aylarında da sürdüreceğiz” diye konuştu.

"ALPARSLAN TÜRKEŞ, DEVLET VE DENGE ADAMIYDI"

Çavuşoğlu, MHP’nin tüm tekliflere kapıları kapattığını, bu kritik günlerde elini taşın altına koyanın Tuğrul Türkeş olduğunu söyledi. Tuğrul Türkeş ile Avrupa'da aynı partide görev aldıklarını belirten Çavuşoğlu, “Şimdi de AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Rahmetli Alparslan Türkeş devlet adamıydı. Partisini, ideolojisini sevin veya sevmeyin. Ama söz konusu Türkiye olduğu zaman, denge adamıydı. Elini taşın altına koyardı. Herkes ona saygı duyardı. İşte onun evladı Tuğrul Türkeş bugün bizimle aynı saflarda” diye konuştu.

"PARALEL YAPI PKK İLE OMUZ OMUZA"

Paralel yapının buralarda saf insanlarımızdan topladığı paraları ülkemiz aleyhinde oluşturulan lobilerde harcadığını, kendisinin Dışişleri Bakanlığı zamanında bunu fark ettiğini belirten Çavuşoğlu, “Şu anda paralel yapı PKK ile omuz omuza askerlerimize, polislerimize ve güvenlik kuvvetlerimize karşıdır” ifadelerini kullandı.

"SİGARAYA ZAM, GÜBRE VE YEMDE KDV KALKACAK"

Sigarada indirim isteyen bir vatandaşa ise Çavuşoğlu, “Sigaraya zam, gübrede ve yemde KDV kalkacak. Sigaraya zam, seralarda elektriğe ucuzluk. Sigaraya zam, seralarını yenilemek isteyenlere faizsiz kredi var” diye cevap verdi. Vatandaş "kolayı bari ucuzlatın" deyince Çavuşoğlu, “Ayrana indirim var, kolaya yok. Hem kola nedir? Finike’nin, Kumluca’nın portakalı meşhur, bölgenin portakal suyundan için, domates suyunu için” dedi. 
Konuşmaların ardından 5 dakika havai fişek gösterisi yapıldı. Çavuşoğlu, katılımcılara Aşure dağıttı. Tören aşure dağıtımının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 09:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83