SÜMER'DEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, seçim çalışmaları kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti.

SÜMER'DEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kumluca ilçesi’ni ziyaret etti. Kumluca Belediyesi Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Kumluca'da temaslarda bulunan Sümer, AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.

YEM VE GÜBRE'DE KDV'Yİ KALDIRACAĞIZ

Kumluca'da hal esnafıyla bir araya gelen Başkan Sümer, seçim beyannamesinde çiftçilere yönelik çok önemli projelerin olduğunu söyledi. Sümer, "Çiftçi kardeşlerimizi unutmadık, unutmayız. Özellikle çiftçiyle ilgili mesajları doğru aldığımızı düşünüyorum. Çiftçilerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun sözde kalmaması adına beyannamemizde de belirttiğimiz gibi; yemde ve gübrede KDV'yi kaldıracağız. Seraların modernizasyonu için faizsiz kredi vereceğiz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz" diye konuştu.

ÇİFTÇİLERİN TALEPLRİ GÖZ ARDI EDİLMEMİŞ

Hal ziyaretinin ardından Başkan Sümer, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan'ı da ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, AK Parti'nin açıkladığı çiftçilere yönelik projelerden memnun olduklarını dile getirdi. Kayhan "Yapılan KDV indirimleri çiftçimize de halkımıza da olumlu şekilde yansır. AK Parti çiftçilerin talepleri doğrultusunda çözüm üretmiş" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83