'MUHALEFETE CEVABI SANDIKTA VERİN'

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Antalya’nın batı ilçelerinde çalışmalar yapan genç milletvekili ve adayı Çelik, 1 Kasım seçimlerinin çalışmalarını Alanya’da sürdürdü.

'MUHALEFETE CEVABI SANDIKTA VERİN'
AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Çelik, seçim çalışmalarına Alanya Sanayi Sitesini ziyaret ederek başladı. Sanayi esnafını tek tek gezen Sena Nur Çelik, seçmenlerin sorunlarını dinledi. Sorunları tek tek not alan AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, problemlerin takibini yapacaklarını dile getirdi. Çelik, sanayi esnafıyla yaptığı sohbetlerde 1 Kasım seçiminin Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğunun altını çizdi. Esnafa hayırlı işler temennisinde de bulunan Çelik, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra ülkede meydana gelen gelişmelerin, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını söyledi.

Hükumet oluşumuna katılmayan ve koalisyon görüşmelerini çıkmaza sokan muhalefete bu seçimde en güzel cevabı milletin vereceğini dile getiren AK Parti Antalya milletvekili Çelik, “Hükumet kurmaktan, koalisyona girmekten korkan bu partiler mi ülkenin sorunlarını çözecek?” diye konuştu.

Çelik: “Şimdiye kadar muhalefet partilerinden HDP’ye karşı bir söz ve bir eleştiri duydunuz mu? Ankara’daki saldırı ile ilgili olarak HDP’nin “katil devlet” söylemine sessiz kalan, terör örgütü PKK’nın eylemlerini gündemine bile almayan muhalefet partileri, terörle nasıl mücadele edecek? Bu partiler PKK eylemlerine kayıtsız ve HDP’nin sorumsuz açıklamalarına sessiz kalmaları ile adeta terör örgütüne meşruiyet sağlıyorlar. Terör örgütünü destekleyenlere tek laf etmeyen ama terörle mücadele edenlere saldıran bu zihniyete gerekli cevabı sandıkta verin” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83