'ALANYA'NIN İL OLMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM'

MHP Antalya 4’üncü sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Konaklı, Türkler, Payallar teşkilatları ile Konaklı’daki Eftalia Otel’de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

'ALANYA'NIN İL OLMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM'
Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Antalya eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Sünbül, çok sayıda partili ve muhtarlar da katıldı. 

'ALLAH RIZASI İÇİN'

Hilmi Er açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 7 Haziran seçimlerinde Alanya halkı bize bir işaret verdi. MHP adayının beşinci sırada olmasını uygun görmedi. Biz de genel merkeze giderek Alanya adayının 2. ve 3. sırada olması gerektiğini anlattık. Ancak seçilmiş olan vekillerin değiştirilmesinin mümkün olmadığı söyledi. Dolayısıyla Alanya adayı şuanda 4’üncü sırada. Siz destek verirseniz Cafer hocamızı sizlerin vekili olarak göndermek zor olmayacaktır.  Aramızdan çıkmış olan adayımız sahip çıkalım. Bizlere destek verin, şuanda bıçak sırtında olan Alanyamızın adayını Ankara’ya gönderelim. 7/24 ulaşılabilir olan bir insanın Ankara’da bizlerin emrinde olması, dertlerimize derman olması bizlerin en büyük kazancı olacaktır. Allah rızası için bölgemizden çıkmış adayımıza sahip çıkalım 1 Kasım akşamı yaşayacağımız mutluluğu hep beraber paylaşalım.


MUHTARLARA SESLENDİ

1 Kasım seçimlerine Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın faaliyetleri nedeniyle hukuki ve eşit şartlar gidilmediğini söyleyene Cafer Uyar, “Biz siyaset yapmıyoruz. Kelimenin tam anlamı ile savaşıyoruz. Savaşlarda toprak ve egemenlik kazanılır veya kaybedilir. Ancak savaşmadan sandıkta çıkan siyasi sonuç nedeniyle ülkemizin bir bölümü birilerine peşkeş çekiliyor.  Şuanda verdiğimiz mücadele Ankara’ya milletvekili olmak için gitme sevdası değildir. Ben gitmesem de olur. Ama buraları temsil etmek için orada olmam gerekir. 

Şuanda Alanya Belediyesi geçmişte ihmal edilen kırsalın sorunlarını çözüyor bir bir. Büyükşehir Yasası’ndan değil. Gazipaşa, Serik Ak Parti’de. Gidin sorun bakalım kaç km asfalt yapmışlar. Bu gönül işidir. Biz hep beraber doğru bir karar vermiş, Alanya’da MHP’yi iktidara getirmişiz. Alanya Belediyesi’nin de işlerini takip edecek bir temsilci gerekli Ankara’ya. Neden o Cafer Uyar olmasın. Alanya’nın il olması için de mücadele eden birisi gerekir. Büyükşehir Yasası’nı sonlandırmak için MHP’nin koalisyonun bir ucundan tutması gerekir. Hepinizden olağanüstü bir gayret göstermenizi bekliyorum.
 
Özellikle muhtarlarımıza sesleniyorum; ‘Ben muhtarım karışamam’ demeyin, karışın. Elin oğlu 7 yaşından 90 yaşına kadar mücadelesini veriyor. Doğuda köylerde bütün oyları bir partiye kullandıran muhtarlar. Muhtarla elbette yasalar çerçevesinde ortaya çıkıp mücadele edemez. Ak Partili olursa ediyor. Serbest ona, korkmaz da. Ama gönlünde MHP varsa hizmet gelmez diye korkuyor. Geliyor hizmet. Biz onların yapmadıklarını da yaparız. Su görevi bizde değil ama yaparız. Engellesinler yine yaparız.


Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83