YÜZME MARATONU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen 23. Alanya Uluslararası Yüzme Maratonu’nda, 20 yaş erkekler kategorisinde Ukraynalı sporcu Barkov Oleksandır, bayanlarda ise Rus sporcu Sofıa Katliar etabı birinci olarak tamamladı.

YÜZME MARATONU BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Sabah saat 09.30 da Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde kayıtlar başladı. Alanya’da 23. yılını tamamlayan yarışa; 15-19 yaş erkekler ve kadınlar, 20-29 yaş erkekler ve kadınlar, 30-39 yaş erkekler ve kadınlar, 40-49 yaş erkekler ve kadınlar, 50-59 yaş erkekler ve kadınlar, 60+ yaş erkekler ve kadınlar kategorilerinde, 6 ülkeden 100 sporcu katıldı.

Yüzme Maratonu’nun startı saat 13.00’da Damlataş Kleopatra Plajı Sultan Filika Restaurant önünden verildi. Damlataş Plajı ile Galip Dere Plajı arasındaki 5 kilometre uzunluğundaki etapla tamamlanan maratonda, kıyasıya bir mücadele gerçekleştirildi.

20-29 yaş erkekler kategorisinde birinci Ukraynalı sporcu Barkov Oleksandır oldu. İkinci Çek Cumhuriyeti’nden Frantisek Kubinek ve üçüncü Dmitry Polyanskiy oldu. Bayanlarda ise Rus sporcu Sofıa Katliar birinci, Çek Cumhuriyeti’nden Petra Kurikova ikinci ve Ukraynalı sporcu Anastasiia Chernenko üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini; Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Yarış Direktörü Mehmet Zafer Peker ve Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Branş Sorumlusu Nevzat Mutlutürk verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83