'Teröre karşı milli seferberlik şart'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu "Teröre Karşı Devletçe ve Milletçe Milli Seferberlik Şarttır" dedi.

'Teröre karşı milli seferberlik şart'

 Kurtoğlu, patlatılan bombalarla milletimizin birliğinin bozulamayacağını, emperyalistlere en büyük cevabı milletçe vereceğimizi söyledi. Bu saldırılar hedefine ulaşamayacaktır diyen Kurtoğlu “ Milletimizin, Genelkurmay Başkanımızdan, erine kadar Mehmetçiklerimizin, polislerimizin, korucularımızın kararlılığı daha da bilenmiştir. Türkiye devletin ve milletin bütün imkânlarını seferber ederek “Teröre Karşı Topyekûn Mücadele Programı”nı hayata geçirmek yakıcı bir ihtiyaç haline gelmiştir” dedi.

banner111
            Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu partisinde konuştu. "Bugün Kayseri'de emperyalistlerin piyonu olan teröristlerin patlattıkları bombalara, dün Beşiktaş'ta Maçka'da patlattıkları bombalara Türk Milleti bir devrimle cevap verecek" diyen Kurtoğlu,"Türkiye'yi Amerikan emperyalistlerinden temizleyerek, onları ekonomimizden, toplumumuzdan, kültür hayatımızdan, her türlü faaliyetlerinden temizleyerek cevap vereceğiz" dedi.

            Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanının konuşmasının önemli yerleri şöyle:

            10 Aralık 2016 günü İstanbul Beşiktaş da Çevik Kuvvet Polislerimizi hedef alan terör saldırısı ardından şimdi de bir hafta geçmeden 17 Aralık 2016 Cumartesi günü Kayseri'de saldırılar tekrarlanıyor. Bu sefer hedef askerlerimiz. Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bunları yapan ve yaptıranları lanetliyoruz ve tekrar hatırlatıyoruz; bu yaptıklarınızın hesabını mutlaka mislisiyle ödeyeceksiniz. Sizlere karşı sizin kadar acımasız olacağız. Bu saldırılar bizlere savaşın acımasızlığını yaşattığı gibi, millet olarak görevlerimizi de hatırlatmakta, derlenip toparlanmamıza sağlamaktadır. Görüldüğü gibi düşman uyumuyor ve kararlı şekilde silahlı kuvvetlerimize saldırıyor. Bu hain saldırıyı yapanlar ABD ve AB emperyalizmi ve onun kukla taşeronları olan PKK-PYD-FETÖ-İŞID ve bu şer güçlere sempati duyan yardım yataklık yapma alçaklığını gösteren yerli işbirlikçilerdir. Artık düşman bellidir ve Türk Milleti topyekün savaşma ve direnme kararı almıştır. Milli seferberlik bu savaşın şartları nedeniyle ilan edilmiştir. Vatan Partisi bu seferberliğin en önündedir.

            İlan edilen bu milli seferberlkten, her türlü teröre karşı zaferle çıkabilmesi için, iç cephenin direnci arttırarak milletimizin beraberliğini sağlayacak olmazsa olmaz adımları milletimizle paylaşıyoruz.

1-Başkanlık teklifi süratle geri çekilmelidir.

2-TBMM derhal güçlendirilmelidir.

3-Bölge ülkeleri ile vakit geçirmeden iş birliği sağlanmalıdır.

4-Terör faaliyetleri merkezi haline gelen,Adana’daki İncirlik Üssü'ne derhal el konulmalıdır.

5-FETÖ'nün siyasi ayağı vakit geçirmeden ortaya çıkarılmalıdır.

6-Vakit geçirmeden hızla üretim ekonomisine geçilmelidir.

            Bunlar yapıldığı taktirde dış cephede başarıdan başarıya koşan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek olacak iç cephenin çelikten bir duvar olarak örülmesi sağlanmış ve zafere giden yol garanti altına alınmış olacaktır. Bu taktirde oluşacak milli direnme gücümüz karşısında terör örgütleri ve düşman güçler bir şey yapamaz hale gelip Türk Milleti'nin iradesine teslim olacaklardır. Türk Milleti olarak bu inançla ve umutla dimdik ayaktayız. Hiçbir güç bizi teslim alamaz diyoruz. Bu düşüncelerimizi milletimizle paylaşıyoruz..

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83