'TERÖRİSTLERİ HENDEKLERE GÖMECEĞİZ'

Vatan Partisi Alanya İlçe örgütü Ankara’da akşam saatlerinde yaşanan hain saldırıyla ilgili olarak bir açıklama gerçekleştirdi.

'TERÖRİSTLERİ HENDEKLERE GÖMECEĞİZ'
Parti binasında olağan üstü toplanan partililer teröre karşı kararlı mücadele mesajı verdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Hiç vakit kaybetmeden ABD güçleri İncirlik üssünden derhal çıkarılmalı, içimizdeki  işbirlikçisi PKK’nın sivil örgütü HDP hiç vakit kaybetmeden derhal kapatılmalıdır. Teröre destek veren her kim olursa olsun hemen tutuklanmalıdır” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun toplantı sonrası yaptığı açıklama şöyle:

'Büyük Türk Milletine kurulan hain ve kahpe tuzaklar canımızı almaya devam ediyor. Ankara Kızılay’da yapılan terör saldırısında 27 Vatandaşımız hayatını kaybetmiş 80 Vatandaşımız yaralanmıştır. Acımız çok büyüktür. Ölenlere Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hainliğin ve kahpeliğin doğal tavrı olan arkadan vurma ve vurup kaçmalar devam ediyor. Milletimizin silahlı güçlerine ve halkımıza yönelik bu kahpe, hain tuzakları göğüsten karşı koymaya devam edecektir. Bunu yapan ve yaptıran hainlere milletimizin cevabını kısa zamanda vereceğini hep beraber göreceğiz. Buradan ilan ediyoruz. Korkmuyoruz ve kararlıyız. Bu terörü bitireceğiz. Teröristleri hendeklere gömeceğiz. Bundan kimse şüphe etmesin.

Çözüm süreci denilen ülkemizi bölmek ve iç savaşa zemin hazırlamak için elinden geleni yapan ABD, AB ve İsrail taşeronu bölücü örgüt PKK tarafından yapıldığına hiç kuşku yoktur. Bu kahpe, hain saldırı sonrası vatan cephesinde olan bütün milli kuvvetlerin saflarını her zamankinden daha sıkı tutması gereken günlerdeyiz. ABD AB ve İsrail’in bölgemizde hükümetler kurup, hükümetler değiştirme alışkanlıkları yükselen milli güçler nedeniyle zorlaşmış ve bölgede insiyatif milli güçlere geçmeye başlamıştır. Bu durum emperyalist ittifaklar için sonun başlangıcıdır ve kısa zamanda bölgeden def olup gideceklerdir. Daha dün göçmenler için verilecek parayı açılım başlatma şartına bağlayan ikiyüzlü Avrupa, Devletimize dair düşüncelerini açıklayan eski ABD’nin Ankara büyükelçileri hamasi taleplerde bulundukları demeçlerinin mürekkebi kurumadan bu hain saldırı gerçekleşti. Bunu milletçe not etmiş bulunuyoruz.

Buradan ülkemizi savunma görevi yüklenmiş bütün güçlere büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Açıkça milletimizin temsil güçlerine karşı ya istifa et yada dediğimizi yap çağrılarına olumsuz cevap verildiği bir anda yapılan bu saldırı, saldırı merkezinin bize ne kadar yakın olduğunun kesin göstergesi olmuştur.

Hiç vakit kaybetmeden ABD güçleri İncirlik üssünden çıkarılmalıdır. ABD’nin içimizdeki işbirlikçisi PKK nın sivil örgütü HDP hiç vakit kaybetmeden derhal kapatılmalıdır. Teröre destek veren her kim olursa olsun hemen tutuklanmalıdır. Milletimizi, kahraman silahlı kuvvetlerimiz, güvenlik güçlerimizin arkasında durmaya, destek olmaya, siyasi fark gözetmeden birlik ve beraberliğimizi korumaya çağırıyoruz .'

 


    
        

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 09:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83