Toklu baba ocağında coşku ile karşılandı

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu beraberindeki AK Partili Meclis üyeleri ve yönetim kurulu ile Cikcilli Mahallesinde Belediye Meclis üyesi Kerim Ertekin ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Cikcilli Uzunsırt Camii'nin açılışına katıldı. İlçe Başkanı Toklu, "Emeği geçenlerden allah razı olsun. Rabbim ezansız ve cemaatsiz bırakmasın" dedi.

Toklu baba ocağında coşku ile karşılandı
Açılış sonrası mahalle toplantılarına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu'nun ilk ziyareti baba ocağı Dere Mahallesine oldu. Mahalle halkının neredeyse tamamının katıldığı toplantıda Toklu akrabaları ve mahalle halkı tarafından sevgiyle karşılandı. Mahallenin sıkıntıları ve güncel meseleler üzerine samimi bir toplantı gerçekleştirildi. Mahalle halkı, "Yeni görevinin tekrar hayırlı olmasını dileriz siyasetten önce sen bizim, bölgemizin evladısın bu görevde olmandan gurur ve onur duyduk" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantı sonunda teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, "Kendi mahallemin insanlarının ilk günden bugüne şahsıma ve partimize gösterdikleri desteğin gururunu yaşadım. Herkese teşekkür ederim. Toplantımızı organize eden Dere Mahalle Muhtarımız Hüseyin Uysal, Mahalle Başkanımız Ahmet Şengöz ve değerli halkımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83