Toklu'dan Alanyalılara Rusya müjdesi

Toklu'dan Alanyalılara Rusya müjdesi

21 Haziran'dan sonra Rusya'nın Türkiye için uçuş yasağını kaldırdığı açıklandı. Açıklama turzim camiasında büyük sevinç yaratırken, Başkan Toklu müjdeli haberi Alanya'ya duyurdu.

banner111

Rusya ve Türkiye arasında daha önce yapılan anlaşmalar çerçevesinde Rus heyeti, yeni tip corona virüs (Covid-19) durumunu değerlendirmek amacıyla Türkiye'ye gelmişti. Yapılan denetimler sonrası bugün Rusya'nın 22 Haziran itibariyle Türkiye uçuşlarını açtığı açıklandı.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu konuya ilişkin bir açıklama yaparak, "Tüm turizm camiasının beklediği haberi aldık. Hükümetimizin attığı adımlar neticesinde Rus hükümeti 22 Haziran itibariyle Türkiye'ye tüm uçuşların açıldığını açıkladı. Turizmcilerimiz, esnaflarımız ve turizm çalışanlarımız için verdiğimiz mücadelenin sonuçlanması bizleri çok mutlu etti. Bundan sonraki süreçte güzel ve sağlıklı bir sezon geçiririz. Bu kararın alınmasında çok büyük çabaları olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a  bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83