Toklu'dan birlik ve teşekkür mesajı

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu birlik çağrısı yaptı ve teşekkür mesajı yayınladı.

Toklu'dan birlik ve teşekkür mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı'nın 2 Aralık'ta yapacağı kongreye tek aday olarak girecek olan Mustafa Toklu birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 

Dün Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan mülakata Alanya'dan 3 isim katıldı. Nurettin Uludağ, Fatih Barcın ve Mustafa Toklu genel merkezde katıldıkları mülükat ile Mustafa Berberoğlu'nun oturmuş olduğu Alanya AK Parti İlçe Başkanı olmak için proje ve çalışmalarını anlattılar. Genel Merkez AK Parti Alanya İlçe Başkan Adayı olarak Mustafa Toklu ismini belirledi. 

Genel Merkez tarafından Toklu'nun açıklanmasının ardından sosyal medya aracılığı ile Toklu, birlik çağrısı yaptı. Mustafa Toklu, mülakat sonrası çekilen Fatih Barcın ve Nurettin Uludağ'ın yer aldığı fotoğrafı paylaştı. Toklu bu fotoğrafla vermek istediği birlik ve beraberlik çağrısını bir de not ile pekiştirdi. "Sürecimizi birlik beraberlik içersinde tamamladık. Alanyamıza hayırlı uğurlu olsun. Şimdi bir olma zamanı." diyen Toklu birleştirici güç olacağını ilk günden kanıtladı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Mustafa Toklu aday olarak açıklanmasının ardından bir de teşekkür mesajı yayınladı. Toklu, "2 Aralık'ta yapılacak olan Alanya İlçe Kongremiz de şahsımı aday olarak gösteren Genel Merkez teşkilatımıza ve destek mesajları ile yanımda olan herkese teşekkür ederim. Rabbim hayırlı kongre süreci geçirmeyi nasip eder inşallah." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83