Toklu ziyaret turunda

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, bugün ziyaret turuna çıktı. Toklu Alanya Orman İşletmesi ve Göç İdaresini ziyaret etti.

Toklu ziyaret turunda

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ziyaretlerine devam ediyor. Birçok kurum müdürü ile buluşan Toklu, bugün de Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez’i ve Alanya Göç İdaresi’ni ziyaret etti. Başkan Toklu’ya ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Yücel Ergün, Hüseyin Uçkaya, Celil Topal ve Mesut Yüksel’de eşlik etti. 

banner111
Alanya Orman İşletme Müdürü ve çalışanlarını ziyaret eden Başkan Toklu’ya Alanya’nın başarılı Müdürü Yücel Sönmez, desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Toklu’da, Alanya’ya yaptığı hizmetlerden ötürü Sönmez’e teşekkür etti ve Orman İşletme personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Göç İdaresini ziyaret eden Başkan Toklu, Alanya Göç İdaresi’nin personeli ile konuşarak hasbihal etti. Kurumun eksik ve sorunları ile ilgili notlar alan Toklu, işleyiş hakkında da bilgi topladı. 

MECLİS ÜYELERİ İLE TOPLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı bugün yapılan Alanya Belediye Meclisi öncesi grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alaaddin Işık ve AK Partili belediye meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda bugün yapılacak olan Mayıs Ayı Alanya Belediye Meclis Toplantısı gündemi değerlendirildi ve yeni dönemde yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019, 18:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83