VATAN'DAN İKİ ALANYALI ADAY

Vatan Partisi de 1 Kasım Seçimleri'ne katılıyor. Tüm seçim çevrelerinde 550 adayla seçime giren Vatan Partisi'nin Antalya listesinde Alanya'dan Tahir Sertkaya ile Nuran Menteş de yer aldı.

VATAN'DAN İKİ ALANYALI ADAY
Vatan Partisi İlçe Teşkilatı yönetimi düzenlediği basın toplantısıyla Antalya'dan seçime katılacak iki Alanyalı milletvekili adayını kamuoyuna tanıttı. İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Türkiye Cephesi kurulmasını istediklerini, bu nedenle Alanya halkına güvendiklerini, tüm seçim çevrelerinde 550 adayla seçime giren Vatan Partisi'nin Antalya listesinde Alanya'dan ise Tahir Sertkaya ile Nuran Menteş'in yer aldığını bildirdi. 13 yıllık AKP iktidarı ve mevcut muhalefet partilerinin ortak programlarının borçlanma üzerine kurulduğunu, borç dilenmekten başka bir şey yapmayan bu sistemin sonunun geldiğini savunan Kurtoğlu, "Vatan Partisi bu gidişata son verip üretim ekonomisini kuracak. Mafya ve tarikat düzeninin partileri Türkiye’yi çıkmaza soktu, meclis tek bir yasa çıkarmadan kapandı" dedi.

'SİYASETİN ÇIKIŞ YOLU VATAN'DIR'

7 Haziran Genel Seçimleri ile terör örgütü PKK'nın meclisin göbeğine oturtulduğunu, Türkiye’nin altına mayın döşendiğini belirten Kurtoğlu, "Ekonomik kriz sel  gibi üzerimize geliyor, hiçbir çözümleri yok" diye konuştu. Üreten ve birleşen Türkiye’yi kurmaktan başka çıkış yolu olmadığını söyleyen Kurtoğlu, "Artık denenmiş, eskimiş, batağa saplanmış partilerden vazgeçmenin zamanı gelmiştir. Vatan Partisi milletimize hiçbir partinin sunamadığı çıkış yolu sunmaktadır. Çevredeki ülkelerde borcun ve haracın nasıl tahsil edildiği gözler önündedir. Yalınayak, başı açık, diz üstü yollara düşmemek için Vatan Partisi'nin kuracağı Milli Hükümet tek çıkış yoludur. Önümüze tarihi bir görev koyuyoruz. Bir, bölücü terörü bitireceğiz. Vatanımızı ve milletimizi bütünleştireceğiz, yurtta barış olacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83