Vatan Partisi hayır için sahaya iniyor

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü halk oylaması çalışmalarına Cuma günü Cuma Pazarında gerçekleştireceği basın açıklamasıyla başlayacak.

Vatan Partisi hayır için sahaya iniyor

 Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “17 Şubat Cuma Günü Cuma Pazarında yapacağımız basın açıklamasıyla çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi. Başkanlık huzur getirmez diyen Kurtoğlu “Başkanlık ekonomiye çözüm getirmez. Başkanlık birlik getirmez. Başkanlık Sistemiyle Güçlü Hükümet kurulmaz. Birlik ve Huzur istiyoruz. Birlik, Huzur ve Geçim İçin Hayırda Birleş. Başkanlığa Hayır! Hakimiyet Milletindir! Tuzağa düşme.Güçlü Meclis Güçlü Hükümet için

banner111
Hayırda Birleş! Güçlü Türkiye için Hayırda Birleş! Birlik Huzur ve Geçim İçin Hayırda Birleş!” diyerek halk oylaması sürecinde kullanacakları sloganları da kamuoyuyla paylaştı.
17 Şubat Cuma günü saat 14:00’da tüm Alanya’yı “Hayırda Birleşmeye” çağırıyoruz diyen İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Birlik Huzur ve Geçim İçin Hayırda Birleş” yürütecekleri kampanyanın ana sloganı olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83