‘VATAN’ SEVERLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Hancı Pastahanesi otogar şubesinde dayanışma kahvaltısı gerçekleştirdi. Vatan partisi üyelerini ve gönüllülerini buluşturduğu kahvaltıya yaklaşık yüz kişi katıldı.

‘VATAN’ SEVERLER KAHVALTIDA BULUŞTU
Vatan Partisi Antalya milletvekili adayları Nuran Menteş, Tahir Sertkaya; Gazipaşa ve Manavgat Vatan Partisi yöneticileri ve Vatan Partisi’ne gönül veren birçok Alanyalı kahvaltıda bir araya geldi. Gündemin sıcaklığı içerisinde gerçekleşen kahvaltıda yapılan konuşmalar dikkat çekti. İlk sözü alan Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bugün Ankara Tren Garı yakınlarında miting için toplanan yurttaşlarımıza yapılan terör saldırısı sonucu, resmi açıklamalara göre 30 yurttaşımız hayatını kaybetmiş, 126 yurttaşımız ise yaralanmıştır. Saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan tüm yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Bu saldırı aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet güçlerimizin 24 Temmuz’da terörü alt etmek için başlattığı vatan  savunmasına karşı yeni bir saldırı cephesidir. Ancak, bu saldırılar terörle mücadeledeki kararlılığa sekte vuramayacaktır.”

VATAN PARTİSİ GÖREVE HAZIR

Kurtoğlu açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: “Hiç bir kuvvet Türkiye’yi etnik ve mezhepsel olarak bölemeyecek,  buna güçleri yetmeyecektir. Türk Milleti bu badirelerin üstesinden gelecek güce sahiptir.”
Kurtoğlu’nun ardından söz Alan Vatan Partisi Alanya milletvekili adayı Tahir Sertkaya “Açılıma” vurgu yaparak şunları söyledi: “İşte görüyorsunuz, “Açılım” dedikleri büyük ihanetin kanlı sonuçları ortada. Bunda bizim sorumluluğunuz yok mu? Koalisyon cambazlıkları, Saray entrikaları, hepsi gözlerimizin önünde oynandı. Şimdi yeniden aynı oyunu sahneliyorlar. Bu tiyatroya son verecek kuvvet bizdedir! Bu karanlık düzeni değiştirecek olan biziz! Cesur ol, ilk eylemin 1 Kasım için burada şimdi başlıyor.”

SALATANI VATAN PARTİSİ YIKAR

En son söz Alan milletvekili adayı Nuran Menteş’ te “AKP saltanatını kadınlar olarak yıkacağız” dedi. Menteş, “Türkiye, bugün içte ve dışta ABD emperyalizmi ile cephe cepheye gelmiştir. Bölücü Terör Örgütüne karşı mücadele, Türkiye’yi küresel yağmacılarla hesaplaşmaya zorluyor. Kahraman Türk Ordusunun ve Polisinin başına Kahraman Hükümet gerekiyor. Partisi, Ermeni Soykırımına karşı mücadelede, Atatürk Devrimi için çağdaşlık eyleminde, özelleştirmeye karşı kamuyu savunan emekçi hareketinde, ABD denetimine karşı komşu ülkelerle işbirliği çalışmasında, Silivri duvarlarını yıkarken cesaretini ve kararlılığını kanıtlamıştır. Ancak bu düzenin dışında başı dik yaşayabiliriz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83