VATANDAN SURİYE YORUMU

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cerablus'a düzenlediği Fırat Kalkanı Harekâtı ile ilgili açıklama yaptı.

VATANDAN SURİYE YORUMU

 TSK Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen harekât kapsamında tank birlikleri, Suriye sınırından içeri girdi. İlçe Başkanı Kurtoğlu, "Vatan Partisi olarak TSK'nın başarısına kilitlenmiş bulunuyoruz. Bu harekâtın hedeflerine ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız, TSK ile birlikteyiz, Mehmetçik'in yanındayız" dedi.

banner111
Atatürk'ün askerlerinin sabrı ve gücünü test etmeye kalkanlar, yani IŞİD, PYD (PKK) ve onların hamisi ABD ve AB yataklarından hopladılar diyen Kurtoğlu “Joe Biden'in açıklamalarında ordusu güçlü bir devlet ile görüşme yaptığının farkında olduğunu anladık” dedi. Milli duruş gösterirseniz, kırmızıçizgi kavramını gerçekten uygularsanız bütün dünya size zorunlu olarak saygı duyar diyem Kurtoğlu "zor, oyunu bozar. Her şartta kahraman ordumuzun yanındayız“ dedi.

Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun, Cerablus'a yapılan operasyonla ilgili olarak şunları söyledi:

Kısır günlük tartışmalar içinde bu harekatın karşısında durmak hainliktir. Biz Esad ‘ın yanında değiliz demek ve terör örgütlerinin alfabetik hallerini ayrı ayrı değerlendirmek hainliktir. Bölge güvenliğini sağlayacak olan bu harekât başta Suriye olmak üzere komşularımızla ilişkilerimizi normalleştirecektir.

Vatan Partisi olarak TSK'nın başarısına kilitlenmiş bulunuyoruz. Bu harekatın hedeflerine ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız, TSK ile birlikteyiz, Mehmetçik'in yanındayız. Bütün siyasal partilere, bütün kitle örgütlerine, STK'lara, buradan silahlı kuvvetlerle omuz omuza olmayı öneriyoruz. Harekatın amacı Suriye'nin toprak bütünlüğüdür. Bu her şeyden öncedir. Türkiye ile Rusya arasındaki yakınlaşma, bölgedeki bütün sorunları çözecek kilit değerdedir. İkinci İsrail kurma çalışmaları bozulacak. Biz Vatan Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti devletini stratejik dostlarla birleşme konusunda duyarlılığa davet ediyoruz. Artık bu savaş, savaşın kuralları dostlarla birleşmektir. Suriye, Rusya, İran ve Irak'la işbirliği, Amerika'nın bütün amaçlarını geçersiz kılar. Türkiye'nin bu tarihi koşulları çok iyi değerlendirmesi gerekir.

Türkiye ile Rusya ilişkilerinin geliştirilmesi konusunda işin başından beri içindeyiz, mimarlığını yaptık.

Zamanlama çok çok yerinde. Biden'ın geldiği gün yapılması da çok isabetli. O bakımdan bütün silahlı kuvvetlere başarı diliyoruz. Devletçe, milletçe, topyekün buradan başarıyla çıkarız.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83