"Yeni sistemde Türkiye hızlanacak"

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Halkoylamasına sayılı günler kala AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ediyor. Milletvekili Atay Uslu’nun rotasında Aksu ilçesi vardı.

"Yeni sistemde Türkiye hızlanacak"
İlk olarak Aksu İlçesi Muhtarlar Derneğinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Atay Uslu, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra halkoylamasında neden EVET’in tercih edilmesi gerektiğinin önemini anlattı.

“MUHALEFET YALAN YANLIŞ PROPAGANDA YAPIYOR”

Atay Uslu, muhtarlar ile yapmış olduğu toplantıda şunları ifade etti. “16 Nisan’da devletimizin istikbali  ve istiklali açısından çok önemli bir karar vereceğiz. Ama bu süreci bile provoke etmek adına çalışıyorlar. ”Evet çıktığı zaman cumhurbaşkanı bir kararnameyle muhtarlıkları kapatabilir diye yalan, yanlış propaganda yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız daha 2 gün önce muhtarlarımıza maaş zammı ve SGK prim müjdesi verdi.  Bugün Cumhurbaşkanımız Muhtarlarımızı Külliye’de yani milletin kendi evinde ağırlıyor, muhtarlarımız İçişleri Bakanlığı  Muhtar Bilgi Sistemi ile  talep, öneri ve isteklerini elektronik ortamda yetkililere doğrudan iletiyor, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu muhtarlarla sürekli iletişim halinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel muhtarlarımıza yeni imkanlar sunuyor, dizüstü bilgisayar, bisiklet dağıtıyor.  Söylenen yalanlara muhtarlarımız ve milletimiz  inanmıyor. Milletimiz gereken cevabı 16 Nisanda EVET oyları ile vererek. "

HÜKÜMET DAHA HIZLI İCRAAT VE HİZMET ÜRETECEK

Milletvekili Atay Uslu yeni sistem ile 15 yılda sağlanan gelişmelerin,  yatırımların artık 5 yılda gerçekleştirileceğini ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Meclisi de, Hükümeti de millet seçiyor. Hükümete güvenoyunu sandıkta millet tarafından veriliyor. Beş yıllık kesintisiz istikrar dönemleri geliyor. Güven ve huzur artıyor. Yasama da, yürütme de kendi işine odaklanıyor. Hükümet icraat ve hizmet üretiyor. Meclis kanun hazırlayıp çıkarıyor, Millet adına Cumhurbaşkanını ve Hükümeti denetliyor." 

Atay Uslu, Mahalle Muhtarları ile yapmış olduğu toplantının ardından, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Pınarlı, Cihadiye, Kemerağzı ve Güzelyurt Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile yapmış olduğu toplantılarda  Halkoylamasında Evet'in önemini anlattı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83