YÜCEL'DEN TÜREL'E: HAYIR!

Başkan Yücel, "Menderes Türel başkanımla arıtmanın bulunduğu alandaki 20 dönümlük araziye Kültür ve Gençlik Merkezi Projesi'ni uygulayacağımı ve o arazinin bize lazım olduğunu söyledim. Kendisi o gün konuyu kapatmıştı ama yeniden medyaya bu konuda açıklama yapmasına anlam veremedim" dedi

YÜCEL'DEN TÜREL'E: HAYIR!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Mevcut arıtmanın bulunduğu alanda 60 dönüm arazi var. Bunun 40 dönümlük alanını Büyükşehir kullanıyor, 20 dönümünü de biz kullanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ile bu konuda 15 gün önce bir görüşme yaptık. Menderes Türel'e, 'O 20 dönümlük araziye Kültür ve Gençlik Merkezi Projesi'ni uygulayacağız diye beyanda bulunduk. Kendisi, 'Size lazımsa hayırlı olsun başkanım' diyerek konuyu kapattı" dedi.


"DAVA AÇMA DEMEM"

Gündemden düşen bir konuyu yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in aynı konuyla ilgili medyaya açıklama yapmasına anlam veremediğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Yücel, "Bu konuda Menderes Türel'i arayıp aynı konuyu neden gündeme taşıdığını sormak istiyorum. Sayın Türel'in dava açacağını da medyadan okudum. Sayın Türel dava açabilir. Biz ona dava aç veya açma demeyiz. Sonuçla bu alanın kullanımı ve kime ait olduğu da belediyenin evraklarında mevcut. Ama konuyu yeniden Menderes başkanın gündeme taşımasına da anlam veremedim" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83