"Alanya sağlık konusunda çok şanslı"

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret Etti. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani turizmin 12 aya yayılmasında en önemli alternatif sağlık turizmi olduğunu söyledi. Samani ülkemizde sinema filmlerinin senaryolarının değişmesi gerektiğini de vurgulayarak; “Sağlık sektöründe artık çok iyi yerdeyiz. İmkanlarımızı göstermemiz gerekmektedir” dedi.

"Alanya sağlık konusunda çok şanslı"

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Başhekim Dr. Tevfik Yazan ve hastane yönetimini ziyaret etti. Yakında vatandaşımızın hizmetine girecek olan bölge hastanesinin son durumu hakkında bilgi aldı. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani daha sonra sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi. Bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Türkiye de sağlık turizmi kavramının gelişmesinde sağlık çalışanlarının katkısının büyük olduğunu söyledi. Samani, “Turizmin 12 aya yayılmasında en önemli alternatif sağlık turizmidir. Türkiye olarak, hem ucuzuz hem de tatil yapabilme imkanı sağlıyoruz. Başka ülkeden bir vatandaş tedavi için Türkiye’yi tercih ediyorsa bu sağlık çalışanların özverisi, samimiyeti sayesindedir. Sağlık çalışanlarımızın özverisi hızla yayılıyor. Şahsım adına Sağlık çalışanlarına bir şükran borcumuz olduğunu düşünmekteyim" dedi. 

banner111
Sinema Filmlerinin Senaryoları Değişmeli

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ülkemizde artık sinema filmlerinin senaryolarının değişmesi gerektiğini vurguladı. Hüseyin Samani, ”Bu ülkede sinema filmlerinin senaryolarının değişme vakti geldi. Artık sağlık sektöründeki imkanlarımızı göstermemiz gerekmektedir. Eski türk filmlerinde başroldeki oyuncumuz hasta sigorta karşılamıyor ya da tedavi için yurt dışına gidiyor. Adeta sağlık sektöründeki ayıbımızı ortaya koyar niteliktedir. Artık sağlık sektöründe çok iyi yerdeyiz. Sağlıkta tercih edilir bir konuma geldik. Şimdiki imkanlarımızın ne kadar güzel olduğunu herkese göstermeliyiz dedi. Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani en şanslı ilçelerden birinin de Alanya olduğunu dile getirdi. Hüseyin Samani, “Birçok konuda Alanya çok şanslı bir ilçemiz. Bölge hastanesi bunun kanıtlarından birisidir. Hemşirelerimiz sağlığa erişim konusunda eskiye oranla merhale elde edecektir. Sağlığa erişimi kolaylaştırırken sağlık çalışanlarının da yaşamlarını kolaylaştırmamız gerekmektedir. Son derece modern hastanelerimiz var. Ama ülkemizde ciddi bir doktor eksikliğimiz bulunmaktadır. Doktorumuz yeterli değil” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83