Aslan göreve başladı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Öğretim Üyesi Doçent Dr. Ahmet Aslan görevine başladı.

Aslan göreve başladı

Alaadin Keykubat Üniversitesiyle arasında imzalanan protokol neticesinde 3.basamak Eğitim Araştırma Hastanesi olan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Öğretim Üyesi Doçent Dr. Ahmet Aslan görevine başladı. Aslan "ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ortopedi alanında daha önce yapılanmayan gerekli ameliyatlara başladık. Bundan sonraki amacımız hastalarımızın tedavilerini, teknik donanımlarımızla Alanya’da kendi hastanemizde gerçekleştirmek” dedi. Aslan, diz protezi tedavisi uyguladığı Hürü Tuncer adlı hastaya ameliyat sonrası CPM (continuous passive motion) sürekli pasif hareket cihazı uyguladıklarını belirtti. Aslan, bu cihaz sayesinde ameliyat sonrası oluşabilecek hareket kısıtlılığını, ağrı, ödem gibi etkileri azaltmayı hedeflediklerini ifade etti. 

banner111
Hastanenin ortopedi servisinde yatan hastaları ziyaret eden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan ise; hastalar hakkında bilgi aldı. Hürü Tuncer'i de ziyaret eden Yazan "hastalarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Her zaman dediğimiz gibi biz burada bir aileyiz. Ailemiz artık daha da büyüyecek, sunduğumuz imkanlar hizmetlerimiz ve kalitemiz artacaktır. Alanyalı hastalarımız merkeze Antalya'ya gitmeden sağlık hizmetlerinden faydalanabileceklerdir " dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83