Hastaneye mektup yazdı

Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi teşekkür mektuplarına bir yenisini daha ekledi.

Hastaneye mektup yazdı
Her gün teşekkür yazılarına bir yenisini ekleyen ve bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmek isteyen hastane yönetimi hastalarından birisinin teşekkür yazısını paylaşayak tüm hastalarına teşekkürlerini sundu. 

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Polikliniğinde muayene olan 75 yaşındaki Asuman Çetinkaya adlı hastaya şikayetleri doğrultsunda katarakt ameliyatı önerildi. Başaralı geçen bir operasyonun ardından Çetinkaya, duyduğu memnuniyeti yazdığı bir teşekkür mektubuyla dile getirdi. 

Asuman Çetinkaya başta sunulan sağlık hizmetinden dolayı Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan’a, Uz. Dr. Fatih Aslan’a, hastane yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sundu. 

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastalarımızın bizlere memnuniyetlerini yazıya dökerek gönülden paylaştıkları teşekkür yazılarına yönetim birimi olarak önem veriyor ve muhafaza ediyoruz dedi. Dr. Tevfik Yazan, “Hastalarımızın hastanemizden aldıkları sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti paylaşması bizleri mutlu etmektedir. Bu bizim ne kadar güler yüzlü hizmet verdiğimizi göstermektedir. Bizim amacımız hastalarımıza derman olurken onlara güler yüzlü ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmektir. Bu vesileyle Uz. Dr. Fatih Aslan’a ve tüm sağlık çalışanlarıma, bizleri güzel yazılarıyla mutlu eden tüm hasta ve hasta yakınlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83