Milli sporcu Alanya'da tedavi gördü

Milli Boksçu Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördü

Milli sporcu Alanya'da tedavi gördü

Türkiye Muaythai Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Şehit Polis Fethi Sekin Büyükler ve Gençler Bay-Bayanlar Muaythai Türkiye Şampiyonası" için Alanya’da bulunan Milli Boksçu Melek Yaman aniden rahatsızlanarak Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (Alanya EAH) kaldırıldı. Alanya EAH’de 5 günlük bir tedavinin ardından taburcu oldu.  19 yaşındaki milli boksçu Melek Yaman’ı Alanya EAH Başhekimi Dr. Tevfik Yazan ve hastane yönetimi tedavi gördüğü servisinde ziyaret etti.  

banner111
Başhekim Dr. Tevfik Yazan, “Milli sporcularımızın almış oldukları başarıların hepsi bizim için çok önemlidir. Sporun her dalına destek verilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Sporcularımızdan gelen başarılar bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Hastanemizde tedavi gören ve şifa ile taburcu olan milli boksçumuz Melek Yaman’a da spor hayatında başarılar diliyorum” dedi. 

19 yaşındaki Milli Boksçu Melek Yaman ise “Hastane yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Alanya Eğitim Araştırma Hastanesinde çok iyi ağırlandım. Adeta burada kendimi evimde gibi hissetim. İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83