'SENİ ÇOK SEVİYORUM KAYMAKAM AMCA'

Otisium Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi'nin ödül alan öğrenciler Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, öğrencilere özel ilgi gösterdi.

'SENİ ÇOK SEVİYORUM KAYMAKAM AMCA'

Alanya'da otizmli ve özel gereksinimli öğrencilere hizmet veren Otisium Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi Kurucu Müdürü İbrahim Acar, eğitmenleri ve öğrencileri 2 Nisan Dünya Otizm Günü dolayısıyla Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti.

banner111




"SAĞLIK TURİZMİNE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonun düzenlemiş olduğu şampiyona da dereceye giren sporcularında hazır bulunduğu ziyarette, Otizmli ve özel gereksinimli çocuklara spor eğitimi ve eğitim koçluğu hizmeti veren merkezin sahibi Spor Eğitim Direktörü İbrahim Acar, Kaymakam Tanrıseven’e merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Acar, "Antalya ve bölgenin tek Otizm ve Spor Yaşam Uygulama Merkezi olan okulumuz özel çocuklar ve otizmli bireylere spor eğitimi, yaşam koçluğu hizmeti vermektedir. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındanlık Günü olduğu için ilk olarak Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret ettik. Sayın Kaymakamımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel sporculara ve engelli bireylere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Kaymakam Tanrıseven, “Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğunuz etkinlik gayet güzel oldu. Alanya’mız engelliler için engellerin kaldırıldığı bir kent. Kaymakamlığımız, Yerel Yönetimler, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kamu Kurum ve Kuruluşları engelleri kaldırma konusunda gayretle çalışıyoruz. Derneğiniz nadir derneklerden bir tanesi. Yabancılara da hizmet verilmesi oldukça güzel. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Turizmi ile ilgili toplantı yaptık. Yaşlılara ve engellilere yönelik çalışmalar olması gerektiğini değerlendirdik. Bu tür hizmetlerle Alanya’yı ön plana çıkarmalıyız" dedi.


OTİZM SPORCUSUNUN SEVGİ GÖSTERİSİ KAYMAKAM TANRISEVEN'İ DUYGULANDIRDI 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu atletizm yarışmalarında yarışan Kağan Güneş, Kaymakam Tanrıseven'in yanına giderek özel fotoğraf çektirmek  istediğini söyledi. Kağan Güneş, "Kaymakam amcamı çok seviyorum. Seneye de Kaymakam amcama madalyamı vereceğim" dedi. Sempatik Tavırları ile dikkat çeken Kağan Güneş, Kaymakam Tanrıseven'den büyük bir ilgi gördü. Kaymakam Tanrıseven Kağan'a, "Dilediğin zaman Kaymakamlığa gelebilirsin. Seninle sohbet etmek benim için mutluluktur" dedi. 

Kağan Güneş'in,  Kaymakam Tanrıseven’e sarılarak öpmesi, öğretmenleri ve ziyaretçileri duygulandırdı.






Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83