Yeni anestezi uzmanı göreve başladı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aygül Oktay atandı.

Yeni anestezi uzmanı göreve başladı
Gazipaşa Devlet Hastanesine atanan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aygül Oktay, görevine başladı. Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Sözel, “hastanemizde bir süredir geçici görevle devam ettirdiğimiz anestezi branşı, Sağlık Bakanlığımız tarafından ataması yapılan Uzm. Dr. Aygül Oktay'ın hastanemize gelmesiyle birlikte kadrolu hekim ile devam ettirilecek. İlçemize ve hastanemize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Uzm. Dr. Aygül Oktay ise, Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Aygül Oktay Kimdir?

1999 Yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Aygül Oktay, aynı yıl Kütahya Tavşanlı Derbent Sağlık Ocağı'nda görev yapmaya başladı. 2005 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon asistanlığını kazanan Dr. Aygül Oktay, 2010 yılında Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olmaya hak kazanarak, aynı yıl Eskişehir Devlet Hastanesi'ne atandı. 2017 yılında da Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne ataması gerçekleşen Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aygül Oktay evli ve iki çocuk annesidir.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83