Başkan Karadağ'dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

CHP’li Karadağ, “Amiyane tabirle çökme var. CHP olarak bunlara karşıyız. Bu tür haksız kazançlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz” diyerek 18. madde uygulaması ile ilgili birtakım kişilerin kamuya davalar açmasını eleştirdi

Başkan Karadağ'dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, dövizde yaşanan artışın en çok emekçi ve dar gelirli vatandaşı etkilediğini dile getirdi. Karadağ, halkı bu sıkıntıdan bir an önce kurtarmak gerektiğini yoksa kışın çok zor geçeceğini söyledi.  
Önce partiye olan bir vatandaşa rozetini takan Karadağ ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Göreve yeni başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Karaduman’a başarılar dileyen Karadağ, Millet İttifakı olarak her zaman kendisinin yanında olduklarını söyledi. Karadağ, “Ülkemizin şu an en önemli sorunu hayat pahalılığı. Dolar ve Euro müthiş bir artış gösteriyor. Bundan tüm vatandaşlara çok ciddi bir şekilde etkileniyor. Bütün bunların emekçi, dar gelirli, emekli vatandaşlara en büyük zararı veriyor. Mutfaklarda gıda alışkanlıkları çok farklılaştı. Artık domates tane ile alınıyor. Akaryakıt 10 TL’yi geçti. Akaryakıta gelen zam her şeyi etkiliyor. Halkımızı bir an önce bu sıkıntıdan kurtarmak gerekiyor. Özellikle kış dönemi içerisinde hükümetin çok ciddi tedbirler alması gerekiyor. Bu kış çok zor geçecek” dedi.

“MİTİNG İÇİN ARAÇ KALDIRMAYACAĞIZ”
4 Aralık’ta Mersin’de CHP’nin bir miting düzenleyeceğini açıklayan Karadağ, organizasyon için otobüs kaldırmayacaklarını ancak bireysel olarak partililerin katılım sağlayabileceğini ifade etti. Karadağ, “Seçim mitinglerinin ilki Mersin’de başlayacak ancak genel başkanımızın talimatıyla buradan miting için araç kaldırmayacağız. Bireysel olarak Mersin mitingine katılmak isteyenler katılabilir. Genel başkanımız taşımalı mitingden ziyade o yörenin insanlarıyla miting yapmayı çok daha uygun gördü” diye konuştu.  

 “CHP OLARAK BUNLARA TAMAMEN KARŞIYIZ”
18 madde uygulaması ile ilgili olarak kamu kurumlarına dava açılmasını eleştiren Karadağ, her zaman devlet ve vatandaşın yanında olduklarını vurguladı. Karadağ, “Son günlerde Alanya’da birtakım olaylar gündeme geldi. Bunların başında kamu arazilerine birtakım kişiler, mesleki olarak avukat olarak söyleniyor. Oralarda pay, hisse toplayarak amiyane tabirle birtakım çökme olayları var. Biz CHP olarak bunlara tamamen karşıyız. 18. madde veya farklı uygulamalardan kaynaklanan bu tür olayları kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu tür olaylarda her zaman devletimizin, halkımızın yanındayız. Bu tür olayları kim yapıyorsa, bu tür haksız kazançlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bu tür bilgilendirmeleri dar siyasi mantık çerçevesinde değil, tüm Alanya’nın siyasileri ve ilçenin kurum ve kuruluşları ile beraber ortak çözüm bulmak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı. 

banner111

“TRAFİK KONUSU BUNUN İÇİNE DAHİL EDİLMELİYDİ”
Alanya’da ada bazında değil, parsel bazında kentsel dönüşüm yapılmasını da eleştiren Karadağ, bunun sonucunda trafik sorununun yaşandığını kaydetti. Karadağ, “Ülkemizde kentsel dönüşüm projelerine Alanya’da da başlandı. Biz her seferinde ada bazında bir kentsel dönüşüm derken ne yazık ki Alanya’da parsel bazında yapılıyor. Bu Alanya’da kış dönemi olmasına rağmen trafik sorununu getiriyor. Yeniden bir dönüşüm, yapılaşma söz konusu ise mutlaka trafik konusu bunun içine dahil edilmeliydi. Parsel bazında kentsel dönüşümler trafiği allak bullak ediyor ve çözümsüzlüğe bir çözümsüzlük daha ekleniyor” ifadelerini kullandı. Karadağ konuşmasının sonunda artan Covid-19 vakalarına dikkat çekerek maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını istedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83