CHP'li gençler saha çalışmalarına start verdi

CHP Alanya İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2019 yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarının startını verdi.

CHP'li gençler saha çalışmalarına start verdi
CHP Alanya İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alanya'daki esnafları ziyaret etti.
CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem ve yönetimi esnaf ziyaretlerine başladı. Alanya'daki esnafların dükkanlarına konuk olan CHP’li gençler, esnafa bol kazançlar ve hayırlı işler diledi. 31 Mart yerel seçimlerinde esnafların desteğini isteyen Başkan Erdem ve yöneticiler, esnaflardan tam destek sözü aldı. Başkan Erdem ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, 'CHP Alanya Gençlik Kolları olarak seçim startını verdik. İlk olarak Alanya'daki esnaflarımızı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini istedik. Karşılaştığımız ilgiden çok memnun kaldık. Esnaflarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Hem Alanya'yı hem Antalya'yı kazanacağımıza inancımız tam'" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83