"TERÖRÜN MERKEZİ AMERİKAN ÜSLERİ"

Vatan Partisi hafta başında İstanbul Veznecilerde çevik kuvvet otobüsüne, çarşamba günü Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen hain terör saldırılarına ilçe örgütü olarak tepkilerinin yenisini ekledi.

"TERÖRÜN MERKEZİ AMERİKAN ÜSLERİ"

 Cuma Pazarı’nda toplanan bir grup partili Terörün merkezi Amerikan üsleri, vatan sana canım feda, Ne ABD Ne AB tam bağımsız Türkiye, Mehmetçiğin katili Amerika sloganlaruyla yaşananları protesto etti. Protestonun ardından bir basın açıklaması gerçekleştiren Vatan Partisi ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Tırmandırılan terör olayları İstanbul ve Mardin’de polisimiz hedef aldı. Vatan savunmasının kahraman evlatlarını şehit verdik. Şehitlerimize tanrıdan rahmet diliyoruz yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.  Bunu yapanları ve destekçilerini lanetliyoruz ve bu acıları çektiren hainler hukuk devletinin yaptırımları ile yaptıklarının yanlarında bırakılmayacağını mutlaka hesap verip cezalarını çekeceğini buradan ilan ediyoruz”dedi. Her şey ortada kuşkuya yer bırakmayacak kadar açık ve anlaşılır hale gelmiştir. Bu durum ülkemizin büyük çözümler arifesinde olduğunu bizleri müjdeliyor. Böyle bir dönemden geçerken iç sorunlarını öne çıkaran siyasi partilerimizi ve duyarsız sivil toplum örgütlerini anlamakta zorluk çekiyoruz, derhal vatan savunması mevzisinde yer almaları çağrısı yapıyoruz ve bekliyoruz diyen Kurtoğlu “Vatan savaşımızda kazanılan zaferler gizli ve örtülü düşmanlarımızın ortalığa çıkmasını sağlamış yıllarca aldatılmamızın sonuna gelinmiştir. Bu durum bölücü terör örgütü PKK ve PYD üzerinden yoğunlaştırılan saldırılarla kendini göstermekte paniğe kapılan ABD, AB ve İsrail ortak güçleri son kozlarını sahaya sürmektedirler” dedi.

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu basın açıklamasına şu sözlerle devam etti.

Bu kozlar milletimizin gördüğü gibi bombalı terör eylemleridir bir yılda bu şer ittifakı şehirlerimizde 11 bombalı eylem yapmıştır bununla bizi teslim alacağını sanmıştır bu yaptıkları hainlikler milletimizin esas düşmanı tanımasını bilinçlenmesini vatan savunmasındaki azim ve kararlılığını artırmaya yaramıştır ve boş gayretlerdir. 
Askeri alanda başarı sağlayamayan bu şer ittifakı bizi komşularımızla kötü edecek provokasyonlar yaptılar komşu ülkelerle aramıza hançer soktular ve bunda iş birlikçi siyasilerimiz üstünden başarılar kazandılar  bunun sonucunda ekonomimize büyük kayıplar verdirildi başta turizm olmak üzere yaş sebze ve meyve ihracatımız üzerinden ekonomimizi çökertip ülkemizi teslim almaya çalıştılar. .

Bu durumun vahameti karşısında  ülkemiz zararına siyasete yön veren işbirlikçilerin önemli unsurlarını süratle tasfiye etme yoluna gidildi, komşularımızla ilişkilerimizi bozan siyasetler yerine iyileşme yolları aranmaya başlandı. Tam bu olumlu gelişmeler olurken, iki yüzlü dostumuz olan, PKK sevicisi Almanya Ermeni soy kırımı oylaması ile ülkemize ve milletimize karalama kampanyası başlatmış, ayni anda PKK şehirlerde terör saldırısına girişmiştir .Hendeklerde bir şey yapamayan bu şer güçler Ekonomik ve siyasi alanda yaratmaya düşündükleri karışıklıkla Vatan savunmamızı zaafa uğratacakları hayaline kapılmışlardır .

ABD ve ona bağlı güçler Suriye’nin kuzeyinde ülkemize karşı Irak’ta daha önce PKK için yaptıkları saldırı üslerini, bu sefer Kuzey Suriye de PKK nın Suriye kolu PYD için  inşa etmektedir ve çalışmalarda Adana incirlik üssü kullanılmaktadır Ülkemize karşı bölücü yıkıcı yapılanma çalışmalarında Adana İncirlik üssünün ve Diyarbakır üssünün kullanılmasına derhal son verilmelidir Bu durum diplomatik laf ve tepkilerle değil kararlılıkla filen yerine getirilmelidir.

Bunlar boşuna gayretlerdir.Ayni ateşin yangınını yaşayan komşularımız Rusya,İran ,Irak,Suriye,Azerbaycan uzatacağımız dostluk elini beklemektedirler ve bunu mutlaka sağlayacağız ve bölgemizde oluşturacağımız işbirliği ile bütün bu olumsuz tabloyu değiştirip bölgemiz ve ülkemiz refahını inşa edeceğiz.

        Buradan Milletimize söz veriyoruz bizleri korkutup sindirmek isteyenle başarılı olamayacak ve her zaman ki gibi hüsrana uğrayacaklardır yine kazanan Büyük Türk milleti olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın milletimizin bilgisine sunuyoruz Saygılarımızla.    

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83