Türkdoğan: Aytemiz’de olduğu gibi HES’e de karşıyız

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan HES Projesine karşı olduklarını açıklayarak, “Bizler MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak her türlü doğa katliamına karşıyız ve HES’e karşı tavrımızda tıpkı ilk işaret fişeğini attığımız Aytemiz Akaryakıt ve LPG dolum tesisinde ki tavrımız ve duruşumuzla aynıdır.” dedi.

Türkdoğan: Aytemiz’de olduğu gibi HES’e de karşıyız

      
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan eşlik ederken, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplantıdaki yerlerini aldılar. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özdemir ev sahipliği yaptı.

“AHMET BEBEK İÇİN MUTLUYUZ”

Yapılan çalışmalar ve projeler üzerine istişare edilen toplantı sonrası İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bir açıklama yaptı. Başkan Türkdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“SMA Hastası Ahmet Bebeğimizin tedavisi için düzenlenen kampanyanın başarıyla sonuçlanması bizleri son derece mutlu etmiştir. Alanya’da yaşayan herkes karınca kararınca imkanları ölçüsünde elinden geleni yapmıştır. Kampanya yüzde 3’lerdeyken farkındalık yaratan Yıldız Yücel hanımefendi ve Cemile Pehlivan hanımefendi öncülüğündeki gönüllü annelerimize, en başta Ahmet Bebeğimizin annesine, Dışişleri Bakanımıza, Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti Teşkilatlarına, oda ve dernek başkanlarına ve son düzlükte el atanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alanya kendisine yakışanı yapmıştır.

“HES’İN KARŞISINDA DURACAĞIZ”

banner111

Yine Alanya’mızın önemli gündemi ve beklentisi turizm esnaflarımızın işyeri kapanma saatleri ile alakalı taleplerini Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya iletmişti. İlk Bakanlar Kurulu Toplantısında işyeri kapanma saatlerine yeni bir düzenleme yapılacağını ümit ediyor ve öngörüyoruz. Gündemdeki bir diğer konu olan Dim Alacami’de yapılması gündeme gelen HES’e karşı olduğumuzu daha önce yerinde yaptığımız ziyaretle ifade etmiştik. Bizler MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak her türlü doğa katliamına karşıyız ve HES’e karşı tavrımızda tıpkı ilk işaret fişeğini attığımız Aytemiz Akaryakıt ve LPG dolum tesisinde ki tavrımız ve duruşumuzla aynıdır. Yani Alanyamıza ve çevreye zarar veren her şeye ve herkese karşı dik duruşumuz devam edecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle “Hakkın yolunda, milletin yanında” olmaya ve ülkemizin ve milletimizin bekası için oluşan Cumhur İttifakı çizgisinde çalışmalarına devam edecektir. Alanya kamuoyuna saygılarımla..."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83