5 ülkeden 90 sporcu yarıştı

Bu yıl 20. si gerçekleştirilen Uluslararası Alanya MTB Cup Dağ Bisikleti yarışı 5 ülkeden 90 sporcunun katılımıyla Alanya Kızılalan Mevkiinde tamamlandı.

5 ülkeden 90 sporcu yarıştı

 Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde yapılan yarışlar; master, yıldız, genç, elit kategorilerinde 5 ülkeden 90 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Zorlu parkurda kıran kırana gerçekleştirilen yarışlarda elit erkeklerde; Ben Zwiehaff (GER) 01:24:51 süre ile rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. 01:25:57 süre ile Martin Gluth (GER) ikinci ve 01:28:39 süre ile Abdulkadir Kelleci (TUR) üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise OlehPerepelytsia (UKR) birinci, Ahmet Can Belenlioğlu (TUR) ikinci ve Murat Usta (TUR) üçüncü oldu.

banner111
Elit kadınlarda Yana Belomonia (UKR) 01:25:23 süre ile birinci, IrynaPopova (UKR) 01:31:20 süre ile ikinci ve SofiaWiedennath (GER) 01:32:07 ile üçüncü oldu. Genç kadınlarda ise Damla Nur Ayraktar (TUR)  birinci, SalomeMaletzki (TUR)  ikinci, Selen Cansın Çevik (TUR) üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve ALDOKS Başkanı Mehmet Zafer Peker verdi. Ayrıca Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu; Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a ve UCI Komiseri AlexSuter’ e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83