7 Bilim Koleji'nden Çifte Namağlup Şampiyonluk Coşkusu

7 Bilim Koleji'nden Çifte Namağlup Şampiyonluk Coşkusu

Sportif başarılarına bir yenisini daha ekleyen Alanya 7 Bilim Koleji basketbol takımları küçükler ve yıldızlar kategorilerinde namağlup olarak Alanya şampiyonu oldular.
Alanya 7 Bilim Koleji eğitimde olduğu gibi sportif organizasyonlarda da farkını göstermeye devam ediyor. 
Antrenörler Özgür İlker Keşkek ve Atakan Görmez önderliğindeki Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Basketbol takımları Alanya Şampiyonu oldular.  
Okullar Arası basketbol müsabakalarında mücadele eden Alanya 7 bilim Koleji Küçük ve Yıldız Basketbol Takımları turnuvalara damgasını vurdu. Her iki takımda oynadıkları tüm maçları kazanarak bu yıl namağlup olarak Alanya Şampiyonu oldular. Şampiyonluğu kimseye vermeyen Yedi Bilim  Koleji  Küçük Erkekler  Basketbol Takımı üst üste 2.kez namağlup olarak önemli bir başarıya da imza attı. Yedi Bilim  Koleji  Yıldız  Erkekler  Basketbol Takımı'da namağlup olarak şampiyonluğa uzandı. 
Okul Kurucu Müdürü Ersin Özkanlı haklı bir gurur yaşadıklarına dikkat çekerek, "Öğrencilerimiz hem Küçük hem Yıldız kategorilerinde bütün maçları kazanarak Alanya şampiyonluklarını ilan ettiler. Küçükler kategorisinde sporcularımız iki sene üst üste namağlup şampiyon olarak başarı geleneğini de sürdürdüler.  Şampiyon öğrencilerimizi Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ilker Keşkek  ve Atakan Görmez'i  tek tek tebrik ediyorum. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden ve Şampiyon olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz kazandıkları bu şampiyonluk, diğer öğrencilerimizin spora ve okul sporlarına teşviki açısından çok önemli. Şampiyon takımlarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılanının devamını diliyorum” dedi.
Şampiyonluğun ardından öğrenciler, antrenörler ve okul yönetimi şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


2. Kez Namağlup Olarak Alanya Şampiyonu Olan Yedi Bilim  Koleji  Küçük Erkekler  Basketbol Takımı  

Oyuncu listesi 

Arda Özkınacı 

Furkan Özkınacı 

Akif Uluırmak 

banner111

Zhan Ismaılov

Alaaddin Yalçın 

Ali Keskin 

Kuzey Büyükkeskin 

Emre Demir 

Kuzey Küser 

Timur Gücavlı 


Namağlup olarak Alanya şampiyonu Olan Yedi  Bilim  Koleji  Yıldız  Erkekler  Basketbol Takımı  Oyuncu Listesi 


Batuhan Sönmez

Mert Uluırmak 

Doruk Eldaş 

Toprak Ata Seven 

Hasan Alp Kuleli 

Cem Ulaş 

Recep Tayyip Kadıoğlu 

Barış Kaçmar 

Can Yıldız 

Doruk Aras 

Doruk Eraldemir 

Kuzey Bayraktar 

Şevki Çalış 

Hasan Uğurlu 

Antrenörler
 ilker Keşkek
 ve Atakan Görmez

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83