Yanal’dan beraberlik yorumu

Yanal’dan beraberlik yorumu

Süper Lig'in 27. haftasında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Corendon Alanyaspor teknik direktörü Ersun Yanal, kazanabilecekleri bir maçtan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

banner111

Corendon Alanyaspor ile Giresunspor, 27. hafta mücadelesinde 2-2 berabere kaldı. Maç sonu yayıncı değerlendirmelerde bulunan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Giresun'da kazanmak istiyorduk, onlar da 9 maçtır kazanamıyordu. 2-0'dan sonra onların yapabilecekleri defansif hatalardan da faydalanabilirdik. O fırsatları da yakaladık. Sonuçta puanlar paylaşıldı. Bu dış saha performansıyla ilgili bir kırılmanın yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncularımız bunu yapabilecek kaliteye sahip." diye konuştu.

Yanal, Kulüpler Birliği Vakfının toplantısıyla ilgili de şöyle konuştu: "Gerçeği kayıtlardan silemezsiniz. Yok sayamazsınız. Tahkim Kurulunun buna benzer kararları var. Ben gerçekleşen bir olayın, yok edilmesi, yok sayılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Oynanmış, oynanmıştır. Kayda geçti. Kayda geçenleri, kayıttan nasıl sileceğiz?"

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83