ADD 16. HALK KOŞUSUNU DÜZENLİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi bu yıl 16.sını düzenlediği 'Atatürk’e koşalım, Atatürk’le koşalım' temalı Alanya Yarı Maraton ve Atatürk Halk koşusunu 28 Şubat 2016 Pazar günü düzenleyecek. Kayıtlar Alanya Belediyesi binasında 27 Şubat cumartesi günü sabah 08.00 de başlayıp akşam 17.00 de sona erecek. Halk koşusu 12 – 15 yaş grubunda 2 km. 15 yaş üzeri 5 km olarak belirlendi. 18 yaş altındaki gençler için Aile hekiminden sağlık raporu (koşmasında sakınca yoktur)ile velisi tarafından katılım formunun imzalanması gerekiyor.

ADD 16. HALK KOŞUSUNU DÜZENLİYOR

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yönetim Kurulu adına konuşan Osman Bakıcı, 16 yıldır aralıksız düzenlenen etkinlikte Alanya’nın tanıtımı ve içinde bulunduğu krizde Alanya için ileriki yıllarda Federasyon takvimine alınması durumunda ciddi bir gelir kaynağı olacağını söyledi. Bakıcı sözlerine şöyle devam etti: 

banner111
'Bunlara en güzel örnekler Runantalya ve Trabzon Yarı Maratonlarıdır.Şu anda ülkemizde Atatürk adına koşulan tek yol koşusu olan bu etkinlik Alanya’mız için bir gurur kaynağıdır.Bu nedenle tüm Alanyalıları hem Atasına sahip çıkmaya hem de spor yapmaya ve Yarı Maraton ve halk koşumuzu izlemeye davet ediyoruz. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecektir. Derneğimize bu organizasyonda büyük desteği olan; Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü. ALTSO, Atletizm Federasyonu temsilciliği, ALTİD, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alara Turizm Yatırımcılar Derneği, Başkent Üniversite Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz. Tüm Alanyalıları Atatürk adına yapılan bu etkinliğimizde spor yapmaya bekliyoruz. Saygılarımızla.'





Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83