AİSSATİ'DEN MESAJ VAR

Rusya'nın Terek Grozny takımından transfer edilen Fas asıllı Hollandalı futbolcu Ismail Aissati, geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile deplasmanda yapacakları sezonun ilk maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

AİSSATİ'DEN MESAJ VAR

 Alanyaspor'un Süper Lig'in yeni ekibi olduğunu ve çok sayıda yeni futbolcunun takımda yer aldığını belirten Aissati, "Ben de bu yeni oyunculardan biriyim. Adapte olmaya çalışıyoruz. Takımda yetenekli oyuncular var ancak Süper Lig'de bu yetmiyor. İyi bir takım olgusuna sahip olmanız gerekiyor" dedi.

banner111
Takıma yeni katılan oyuncuların birbiriyle çok vakit geçirmediğini ancak sahaya çıktıklarında ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Aissati, "Rusya Ligi 15 Mayıs'ta sona erdi. Biraz tatil yaptıktan sonra bireysel antrenörlerle birlikte çalıştım. Fakat bu yüzde 100 hazır olduğum anlamına gelmez. Tam olarak hazır olmak için 6 haftaya ihtiyacım var. Yüzde 100 hazır olmamama rağmen sahada elimden geleni yapacağım. Alanyaspor'un başarılı olması için çalışacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83