Akdağ yönetiminden Uğur'a plaket

Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü Yönetimi, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur'u ziyaret ederek Alanya Belediyesi'nin kendilerine verdiği destek için teşekkür plaketi verdi.

Akdağ yönetiminden Uğur'a plaket
Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulüp Başkanı Handan Aydemir, yönetim kurulu üyeleri, Uğur Bülbül, Aziz Görücü, Serkan Salvur, Şükrü Cimrin, Fatih Kaygısız, Memnune Günay ve Osman Ertunç’un da bulunduğu ziyarette birde toplantı gerçekleştirildi. Başkan Handan Aydemir, ziyaret ve toplantı hakkında yaptığı açıklamada,"17 Mart tarihinde Akdağ'ı tanıtım etkinliği planlamıştık. Ancak Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın şehit düşmesinden sonra bu programı erteledik. Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtımı yapılan çalışmalarda  ‘Ama’ demeden, ‘Ne gerek var ki’ demeden, bakarız demeden, profesyonel bir destek verip, bütün olanakları seferber ettiğinden dolayı Levent Uğur’a teşekkür etmek istedik" dedi.

Aydemir ayrıca, gelecek kış Akdağ’da yapılacak organizasyonun yol haritası, Alanya'da yaşayıp, kayak yapan kişilerle kulüp çatısı altında buluşarak güçlü bir sinerjinin sağlanması, Akdağ’da yaz aylarında yapılabilecek aktiviteler gibi birçok konuda görüş alışverişi yaptıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83