Akdenizde derbi günü

Akdenizde derbi günü
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında bugün Antalyaspor ile Akdeniz derbisinde karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda Özgür Yankaya'nın yöneteceği mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Süper Lig'e verilen milli ara bugün oynanacak olan maçlarla sona erecek. Ligde bir maç eksiğine rağmen 17 puanla lider durumda bulunan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor da 9 puanla 13. basamakta bulunan Antalyaspor'a deplasmanda konuk olacak. Antalya derbisinde 14. randevuya hazırlanan Aytemiz Alanyaspor'un, kupa ve lig maçlarında kırmızı beyazlılara karşı 3'ü dış sahada 6 maçlık üstünlüğü bulunuyor. Antalyaspor'un ise temsilcimize karşı 4'ü iç sahada 5 galibiyeti var. Antalya takımları iki maçta ise golsüz berabere kaldılar. Zorlu maç öncesinde Alanyaspor'da önemli bir eksik bulunmazken, A Milli Takım kampında sakatlanan Efecan Karaca'nın durumunun bugün netlik kazanacağı öğrenildi. Antalyaspor'da ise toplam 7 futbolcu bugünkü maçta sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

ALANYASPOR LİGİN TEK NAMAĞLUP TAKIMI

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, turuncu yeşilli takımın bu sezon oynayacağı 8. lig maçında ve ilk kez Antalya derbisinde takımın başında yer alacak. Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Ersun Yanal da yeni takımının başındaki ilk lig maçında Antalya derbisi heyecanı yaşayacak. Ligde 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılarak 17 puanla lider durumda bulunan Alanyaspor, Antalyaspor maçında "Tek namağlup takım" unvanını korumak istiyor. 8 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayıp 9 puan toplayan Antalyaspor ise Alanyaspor'a karşı sahadan iyi sonuçla ayrılıp, ligde çıkışa geçmeyi hedefliyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020, 06:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83