AKDÜLGER SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Alanya Belediyesi Kestelspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger, hafta sonu oynanan ve 1-1 sonuçlanan tartışmalı Kestelspor-Finikespor karşılaşmasıyla ilgili suskunluğunu bozdu. Bölgesel Amatör Lig maçlarına hem moral olarak hem de kondisyon olarak son derece iyi hazırlandıklarını söyleyen Akdülger, ,”Beraberlik bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Biz sahaya maçı almak için çıktık.” dedi.

AKDÜLGER SUSKUNLUĞUNU BOZDU

 Hakemin üst üste verdiği yanlış kararların Kestelsporlu oyuncuların konsantrasyonunu bozduğunu açıklayan Teknik Direktör Akdülger yaptığı açıklamada şunları söyledi; ”  Müthiş bir ambians seyirci desteği vardı. Futbolcularımız beklemedikleri bir taraftar desteğiyle karşı karşıya kaldılar. Tribünleri ve coşkulu taraftarı görünce heyecanlandılar. Maçın ilerleyen dakikalarında hakemin de yanlış kararları oyuncuların konsantrasyonunu tamamen bozdu.” dedi.

banner111
Hakemin sık sık oyuna ara verdiğini ve çok zaman kaybettirdiğinin altını çizen Akdülger, ”Kolay kolay sinirlenmem ama ilk kez bu maçta çok sinirlendim. Hakem kararıyla kabul edilmeyen gollerimiz karşısında ne yapacağımızı bilemedik. Gelişen olaylara taraftarda tepki gösterdi. Bir ara tribünden atılan maytaplar nedeniyle sahaya indim. Hakemin ‘Sizi tribüne gönderirim’ cümlesiyle karşı karşıya kaldım. Biz Play-Off maçlarına beraberlik için değil galibiyet için hazırlandık.” şeklinde konuştu.

Bundan sonraki maçlara daha iyi hazırlanacaklarını da belirten Mehmet Akdülger, “Böyle sonuçlar olur ancak bunu bir maraton olarak kabul etmek lazım. İlk 10 dakikada maraton bitmiyor. Bundan sonraki maçlara daha da hazırlıklı çıkacağız.” dedi. 

TARAFTARI HER ZAMAN BEKLİYORUZ

Milli Egemenlik Stadyumu’na gelerek Kestelspor’a destek olan herkese teşekkür eden Akdülger, ”Başta Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Erken’e, diğer protokol mensuplarına ve taraftara verdikleri destekten dolayı şahsım ve oyuncularım adına teşekkür ediyorum. Muhteşem bir seyirci desteğimiz vardı. Taraftarlarımızı her maça bekliyoruz. Bu seyirci desteği ile Kestelspor’un Play-Off serisinden şampiyon olarak çıkmaması için hiçbir nedeni yok.” şeklinde sözlerini tamamladı.    

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83