Alanya Bahçeşehir’e rakip yok!

Bahçeşehir Koleji Alanya hafta sonu müsabakalarını namaglûp bitirdi. Okul sporlarında kazandıkları Antalya Şampiyonluklarından sonra hız kesmeyen Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü Voleybol Takımları yerel voleybol liglerine de dolu dizgin başladı.

Alanya Bahçeşehir’e rakip yok!

Antalya Şampiyonluğu için mücadele eden  Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Takımı hafta sonu Alanya’da yapılan maçlarının tamamını kazanarak Antalya şampiyonluğu için büyük bir avantaj yakaladı. Yerel voleybol liginin yanı sıra okul sporları Türkiye şampiyonası müsabakaları içinde Konya ve Burdur’a gidecek olan takımlarımız burada da Türkiye Finalleri için mücadele edecek.

Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü Voleybol antrenörü Murat Akar, okul sporlarında kazandığımız başarılara kulüp alt yapımızla Türkiye finallerinde de iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamayı hedeflemekteyiz, dedi.

banner111

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu ve Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü Başkanı Cihan Baba ise kazanılan başarıların tesadüf olmadığını, uzun süreli bir yatırımın ürünü olduklarını ve başarıların her yıl artarak devam ettiğini, Türk voleyboluna  Bahçeşehir Koleji Alanya olarak büyük katkılar yapmaya devam edecekleri söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83