Alanya'da geleceğin şampiyonları yetişiyor

Alanya Belediyespor’un spor okullarında eğitim gören çocuklar geleceğin birer şampiyon sporcusu olabilmek adına uzman eğitmenler tarafından yetiştiriliyor.

Alanya'da geleceğin şampiyonları yetişiyor

Belediyespor’un yaz ve kış döneminde kesintisiz devam ettirdiği ve kısa sürede büyük ilgi gösterilen Muay-Thai ve Kıck Boks okullarına ilgi her geçen gün artıyor.

Değişik yaş gruplarının okul sonrası farklı saatlerde eğitim aldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 4 yaş grubu çocukları da kurslara katılıyor. Haftanın 6 günü 06.30’dan 21.00’e kadar iki farklı grup çalışmalara tabii tutuluyor. Her biri geleceğin madalyalı birer şampiyonu olma hedefiyle çalışan sporcular daha şimdiden yetenekleriyle göz dolduruyor. Eğitmenlerinin öğrettiği hareketleri hatasız yerine getiren öğrenciler spor yaparken keyifli bir gün geçirme fırsatı da buluyor.

HEM SPOR HEM EĞLENCE

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Belediyespor bünyesinde 10 değişik spor dalıyla hizmet verdiklerini söyledi.

banner111

Erken, “Çocukların fiziksel gelişimini arttırmanın yanı sıra sosyalleşmelerini de sağlayan spor okullarında en yoğun ilgi gösterilen spor dallarından biri de Muay-thai ve Kick Boks.

Alanya’da, çocuklarımız için spor faaliyetlerinin daha yaygın olarak sürdürülmesi için gerekeni belediyespor olarak yapıyoruz. Çocuklarımızın okul sonrası ve tatillerde kötü alışkanlıklardan uzak durup, topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmesi açısından, belediye olarak tüm spor aktivitelerine destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Ailelerimizi de çocuklarını spora yönlendirdikleri için tebrik ediyorum. Alanya’da geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83