Alanya Justiniano Triatlonu ve Milli Takım Seçmesi yapıldı

Alanya Justiniano Triatlonu ve Milli Takım Seçmesi yapıldı

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Alanya Justiniano Triatlonu ve Milli Takım Seçmesi 101 sporcunun katılımıyla Okurcalar Justiniano Hotel Önü’nde 9 Nisan Pazar günü yapıldı.

banner111

Yıldız ve genç kategorisinde sporcular; süper kısa mesafede 400 metre yüzüp, 12 km pedal çevirip, 2.5 km koştular. Genç ve büyük kategorisinde sporcular; kısa mesafede 750 metre yüzüp, 20 km pedal çevirip, 5 km koştular.

ALANYA JUSTINIANO TRIATLONU YARIŞLARINDA KÜRSÜYE ÇIKANLAR

Kısa mesafe genç kadın kategorisinde Simay Görüroğlu birinci olurken; genç erkeklerde Said Nazarov birinci, Adrey Yerofevey ikinci oldu. Büyük kadınlarda Darya Bychkova birinci, Saprina Milena ikinci ve Nataliia Blagonravova üçüncü oldu. Büyük erkeklerde ise Bogdan Kovalenko birinci, Gültigin Er ikinci ve Ten Alexandr üçüncü oldu.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULAR

Süper kısa mesafe yıldız erkek kategorisinde Türker Kemal Kıyak birinci, Taha Eren Coşgun ikinci, Arda Aracı üçüncü ve Bedirhan Efe Altındiş dördüncü oldu. Süper kısa mesafe yıldız kadın kategorisinde Selinay Tuğçe Kır birinci, Hatice Buse Ertekin ikinci, Mürya Karayel üçüncü ve Delfin Eylül Avcı dördüncü oldu. Süper kısa mesafede dereceye giren sporcular milli takıma seçildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83