Alanya’nın tanıtımına 2023’de 5,5 milyon TL bütçe

Alanya’nın tanıtımına 2023’de 5,5 milyon TL bütçe

ALTAV, 2021 ve 2022 yıllarına ilişkin Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 2023 yılı tahmini bütçesi ise 5 milyon 500 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ALTAV genel kuruluna, Antalya Büyükşehir Meclisi’ne katıldığı için Alanya Belediye Başkanı, ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel katılım sağlamadı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, TÜRSAB Alanya BTK Başkanı Kerim Sarıkaya, turizmciler ve ALTAV yönetim kurulu üyelerinin katıldığı genel kurulda Divana Hasan Şakiroğlu, Nurhan Özcan, Cengiz Topçu ve Murat Koçak seçildi.

banner111

2023 yılı tahmini bütçe 5 milyon 500 TL olarak oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Damlataş Remi Otel sahibi Hasan Şakiroğlu, “ALTAV, Alanya’nın yaşanılabilir bir kent olması için önemli bir kurum. Böylelikle buraya gelen turistleri de mutlu edebiliriz. Yaptığımız her katkı vatandaşlarımıza yansıyacaktır. Bu tip çalışmaları, kurumları beslemek büyütmek, geliştirmek için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83