Vali Ersin Yazıcı Alanya’da açılış programına katıldı

Vali Ersin Yazıcı Alanya’da açılış programına katıldı

banner111

Alanya’da düzenlenen programda Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ve beraberindekileri  Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer  ve Protokol karşıladı. 

Alanya’ya bir takım ziyaretlerde bulunan Vali Ersin Yazıcı 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Alanya’da bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ve Saray Polis Merkezi Amirliklerine şehitlerimizin isminin verilmesi açılış programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda şehit aileleri birer konuşma yaptı. Açılışta katılımcılara konuşan Vali Ersin Yazıcı Emniyet Teşkilatının 178. kuruluş yılı kapsamında polislerin 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak '' Alanya'daki Polis Merkezi Amirliklerimize aziz şehitlerimizin isimlerini vermek için bir araya geldik . Bu güzide Emniyet Teşkilatımız ülkemizin savunması için şehitler vermek zorunda kalıyor . Bugün bu programda memleketi için şehit düşmüş polislerimizi, isimlerini verdiğimiz  bu polis merkezi amirliklerinde  ilelebet yaşatacağız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum " dedi.  
 
Düzenlenen programda Vali Ersin Yazıcı, beraberindekiler ve şehitlerimizin yakınlarının katılımıyla;  Alanya'lı şehitlerimizin aziz hatıralarının ve isimlerinin yaşatılması için; Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliğine; Alanya Şehit Abdullah Ümit Sercan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine; Cumhuriyet Şehit Coşkun Nazilli Polis Merkezi Amirliği, Saray Polis Merkezi Amirliğine; Saray  Şehit İbrahim Halil Aksoy Polis Merkezi Amirliği isimleri verilerek dualar eşliğinde kurdeleler kesilip açılışları gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83