ADD Alanya Şubesi ödüllü kompozisyon yarışması düzenledi

ADD Alanya Şubesi ödüllü kompozisyon yarışması düzenledi

ADD Alanya Şubesi tarafından orta öğrenim ve lise öğrencilerine yönelik ‘Atatürk, Gençlik ve Gelecek’ konulu ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi. Son başvuru tarihi 12 Mayıs olan yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.  

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi tarafından ödüllü kompozisyon yarışması düzenledi. ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli, “Türk gencinin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bakışını yansıtmak düşüncesiyle ‘Atatürk, Gençlik ve Gelecek’ konulu, 
orta öğrenim 5, 6, 7, 8 ile liselerde 9, 10, 11 ve 12. sınıflar arasında olmak üzere bir kompozisyon yarışması düzenledik. Başvuru işlemleri tüm öğrenciler için 12 Mayıs 2023 mesai bitimine kadar ADD Alanya Şubesi (Cuma Pazarı, Dr. Gani Gür İş merkezi Kat:2 Daire 209 Alanya/Antalya) veya addalanya@gmail.com adreslerine teslim edilecek. Eserlerin arka tarafına ad, soy isim, okul ve sınıf bilgileri yazılacak. Başvuran öğrenciler sadece 1 kompozisyon ile katılabilecek. 
Yarışmayla ilgili bilgiler almak isteyenler (0242) 511 60 66 ve 0539 746 40 24 numaralı telefonları arayabilir” dedi.  

banner111

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI 
1-Yarışmaya katılacak eserler bilgisayarda veya okunaklı olmak üzere elle yazılmalıdır. (Bilgisayarda 12 punto ile yazılacaktır). 
2-Yarışma eseri en az bir sayfa, en çok üç sayfa olacaktır. 
3-Değerlendirme sonucunda dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerinden ilk 5 öğrenci derece alacaktır. 

DEĞERLENDİRME
1-Ortaokul 5, 6, 7, 8 sınıflar ve lise 9, 10, 11, 12. sınıflar arasında yapılacaktır.
2-Dereceye giren öğrenciler arasında 
a. Ortaokul ilk üçe ödül ve 2 kişiye mansiyon ödülü verilecektir. 
b. Lise ilk üçe ödül ve 2 kişiye mansiyon ödülü verilecektir. 
3- Tüm değerlendirmeler 
a) 16 Mayıs 2023 Salı gününe kadar sonuçlandırılacaktır. 
b) Kazananlar 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü açıklanacaktır.
ÖDÜLLER VE ÖDÜL TÖRENİ
Ödüller daha sonra açıklanacaktır. Ödül töreni, ADD Alanya Şubesi tarafından belirlenip ilan edilecek yer ve tarihte yapılacaktır.
Kompozisyon yarışması değerlendirme jürisi (komisyonu)
Eserler ADD Alanya Şubesi’nce görevlendirilecek konusunda uzman eğitmenlerin oluşturduğu jüri (komisyon) tarafından değerlendirecektir.
Yarışamaya ortaokul ve lise öğrencilerinden herhangi biri katılabilir. Kompozisyon yarışmasında düşüncede özgünlük, kompozisyon kuralları, imla, noktalama, sayfa düzeni, konu bütünlüğü ve yazı güzelliği, düşüncede özgünlük, kompozisyon kuralları, imla, noktalama, sayfa düzeni, konu bütünlüğü ve yazı güzelliği değerlendirilecektir

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83