Özçelik’ten teşekkür ziyareti

Özçelik’ten teşekkür ziyareti

CHP Antalya Milletvekili adayı Dr. Murat Özçelik, Alanya ilçe binasını ziyaret ederek milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi ile istişare yaptı. 

banner111

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28’nci dönem Antalya 7’nci sıra Milletvekili Aday Adayı olan diş hekimi Murat Özçelik, partisinin Alanya İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Özçelik, hem ilçe başkanı Coşkun Karadağ hem de milletvekili aday adayları ile görüştü. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine ilişkin istişarenin yapıldığı görüşmede seçimden mutlak zaferle çıkılacağına dikkat çekildi. Ziyarete CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından turizm politikalarından sorumlu danışman olarak atanan Mustafa Kemal Kahya’da yer aldı. Seçime ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcileri, partililer, milletvekili aday ve adayları ile birlikte millet ittifakı olarak koordineli bir çalışma yürüteceğine dikkat çekildi.
Özçelik, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm ilçeleri adım adım ziyaret edip 14 Mayıs’ta sandıktan halkı tam desteğini almış olarak çıkacaklarını söyleyip aday adaylığı sürecindeki seviyeli çalışma ve iş birliği için teşekkür etti. Aday adayları ise seçime kadar durup dinlenmeden mücadele edeceklerini söylediler

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83