Vali Ersin Yazıcı Alanya’da şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu

Vali Ersin Yazıcı Alanya’da şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Şehit Aileleri ve Gazilerle Alanya’da düzenlenen İftar programında bir araya geldi

Antalya Valiliği tarafından Alanya Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı eşi Hanife Yazıcı, , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Gündoğmuş Kaymakam Vekili Murat Yeşilyurt, İbradı Kaymakam İsmail Demirtaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya, Manavgat, Gazipaşa, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ilçelerinde yaşayan Şehit aileleri ve Gazilerimiz katıldı. 

banner111

Düzenlenen programda iftar öncesi Şehit aileleri ve Gazilere hitap eden Vali Ersin Yazıcı ‘’ Gazi ve şehitlerimizin çok kıymetli aileleri, saygıdeğer hanımefendiler, saygıdeğer beyefendiler, değerli kardeşlerim, iftar programımıza hoş geldiniz. Şehitlik ve gazilik, bir insana nasip olacak en yüksek onur, en büyük şereftir. Vatan için, millet için, bayrak için; anadan, yardan, serden geçenlerin iman ve cesaretle yazdığı muhteşem bir destandır. Sizler; bu vatan, bu bayrak uğruna canlarını feda eden, Peygamberlerden sonra en yüce makama erişen Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin bizlere emanetisiniz, başımızın tacısınız. Kıymetli kardeşlerim Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan'ın ortasındayız. Bugün de bizler için çok kıymetli ve değerli olan şehit aileleri ve gazilerimizle yani sizlerle bir aradayız. Sizlerle bir arada olmak, benim için büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Devletimiz, daima yanınızdadır. Sizler, bizlere emanetsiniz. Emanete sahip çıkmak ise bizim en asli vazifemizdir. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Vali Ersin Yazıcı Şehit aileleri ve Gazilerimizle birlikte iftarını açtılar. İftardan sonra Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından dualar okundu. Program Vali Ersin Yazıcı’nın Kaymakam Ürkmezer ile birlikte Şehit Aileleri ve Gazilerimizin masalarını ziyaret edip sohbet etmeleriyle sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83