ALANYA'NIN GÖZÜ MANİSA'DA

Alanyaspor bugün ligin flaş ekiplerinden Göztepe'ye konuk olacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Karşılaşma TRT Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak

ALANYA'NIN GÖZÜ MANİSA'DA

 Alanyaspor bugün deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı için dün havayolu ile İzmir'e, oradan da Manisa'ya geçti. Kamp yapacağı otele yerleşen Turuncu - Yeşilliler, dün akşam Manisaspor Tesisleri'nde yapılan ter idmanının ardından bugünkü maç saatini beklemeye başladı. Alanyaspor'da eksik ve cezalı oyuncu bulunmazken, geçtiğimiz hafta Adanaspor karşılaşmasında sarı kart cezasından dolayı oynayamayan Sunday Obayan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar tarafından Göztepe maçı kadrosuna dahil edilmedi. Göztepe seyirci desteğini arkasına almak için istediği atmosferi yaratamadığı atmosferi yaratamadığı İzmir Atatürk Stadyumu yerine, iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamayı tercih ediyor. Göztepe'de Mirkan sakatlığından dolayı kadroya alınmazken, Giray ve Emre cezalı olduğu için forma giyemeyecek.  

banner111
TARAFTAR MANİSA'YA GİTTİ 

Hafta içinde Alanyasporlular Taraftar Grubu ve Grup Şimşekler Göztepe deplasmanına çıkarma yapacaklarını duyurmuştu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney'in tahsis ettikleri otobüsler ile bugün sabah Manisa'ya hareket eden taraftarlar, akşamki maçta Alanyaspor'u desteklemek için ellerinden geleni yapacaklar. Öte yandan Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve 10'u aşkın Alanyasporlu yönetici de bugünkü maçta Alanyaspor'u yalnız bırakmayacak. Öte yandan Göztepe'nin yaklaşık 6 bin civarında taraftarının Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmaya gelerek takımlarını destekleyecekleri öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83