ALANYA'YA SÜPER LİG İÇİN SÜPER AYDINLATMA

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’un yeni sezonda maçlarını oynayacağı Alanya Oba Stadyumu’na giden yaklaşık 2 kilometrelik yolun aydınlatmasını Akdeniz EDAŞ üstlendi. Bir hafta gibi kısa sürede 120 bin liralık yatırımla yolun aydınlatması tamamlandı

ALANYA'YA SÜPER LİG İÇİN SÜPER AYDINLATMA

 Süper Lig’e yükselerek tüm Antalya’nın göğsünü kabartan Alanyaspor, 2016-2017 sezonunda Türkiye’nin göz bebeği takımları ağırlamaya hazırlanıyor. Sezon başlamadan Alanyaspor’un maçlarının oynanacağı Alanya Oba Stadyumu için Alanya’da hizmet veren kurum ve kuruluşlar eksikleri gidermek için seferber olurken, stada giden 2 kilometrelik yolun aydınlatılması görevini de Akdeniz EDAŞ üstlendi. Bir hafta gibi kısa sürede 120 bin liralık yatırımla aydınlatma çalışmaları tamamlanırken, Akdeniz EDAŞ Antalya Doğu İlçeleri Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, Alanyaspor’a bundan sora da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

banner111
Yol boyunca 36 adet aydınlatma direği diken ve bunu çok kısa bir sürede hayata geçirdiklerini anlatan Uğur Osman Koç, “Alanyaspor büyük bir başarı elde ederek Süper Lig’e çıkmayı başardı. Tüm Antalya’nın göğsünü kabartan Alanyaspor, başlayan 2016-2017 sezonu Süper Ligi takımlarını ilimizde ağırlayacak. Ev sahibi olarak bizler de turizmin incisi Alanya’da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda stada giden yolda aydınlatma eksiği olduğunu tespit ettik ve gerekli çalışmayı yaparak sorunu giderdik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83