Alanya’da kadınlar farkındalık için pedal çevirdi

Alanya’da kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde farkındalık oluşturmak için Kadınlar Özgürlüğe Pedallıyor’ sloganıyla pedal çevirdi.

Alanya’da kadınlar farkındalık için pedal çevirdi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alanya’da Türkiye Bisiklet Federasyonu, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle ‘Kadınlar Özgürlüğe Pedallıyor’ sloganıyla bisiklet yarışları yapıldı. 4 kategoride 100’ün üzerinde kadının katıldığı yarışlarda kadınlar kendileri için hazırlanan parkurda pedal çevirdi.  Yarışların startını Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı verdi.

banner111

‘GURUR VERİCİ BİR DENEYİM OLDU”

Etkinlikle ilgili konuşan Türkiye Bisiklet Federasyonu Yol Bisikleti Teknik Kurul Üyesi İrem Arslan, “Dünya Kadınlar günü dolayısıylaa bir bisiklet yarışı düzenledik.Bunun yanı sıra bir de farkındalık turu düzenledik. 4 kategori de toplamda 100 sporcu katıldı. Farkındalığımıza çok iyi bir kitle geldi.  Bizim için bir ilk oldu. Federasyon olarak ilk kez yaptığımız bir organizasyon. Biz bu projeyi önümüzdeki yıllarda da faaliyet programımıza daha kapsamlı ve geniş bir şekilde planlamayı düşünüyoruz. Bu bizim için oldukça keyif verici bir şey. İlk defa Alanya’da böyle bir şey olması benim için de hem heyecan verici hem de gururlandırıcı bir şey.  Bu projenin öncüsü olmak apayrı bir duygu. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Yarışların ardından farkındalık turu düzenlendi. Bu turda Alanya İskelesi Şelale önünden başlayan tur Öğretmen Evi önünde sona erdi. Bu turda da çok sayıda kadın farkındalık için pedal çevirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83